Πάτρα-Υπόθεση Δασκαλάκη: Κλήθηκε δύο φορές το «Χαμόγελο του παιδιού» από το νοσοκομείο Ρίου

Πάντως κανείς δεν ειδοποίησε τον αρμόδιο εισαγγελέα, ή κάποια άλλη Αρχή, ώστε να επιληφθεί και να διερευνήσει την κατάσταση.

Πάτρα

Ολες αυτές τις ημέρες γίνονταν συζητήσεις επί συζητήσεων σε σχέση με τα τηλεφωνήματα των γιατρών του Νοσοκομείου Ρίου προς το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» δεν έγινε ένα τηλεφώνημα αλλά δύο.

Στην πρώτη επικοινωνία, όντως έγινε ενημέρωση για μία οικογένεια που ήδη έχει χάσει δύο παιδιά και κινδυνεύει και το τρίτο.

Λίγες ημέρες μετά έγινε και δεύτερο τηλεφώνημα. Σε αυτό, ο γιατρός του νοσοκομείου ήταν πιο «ξεκάθαρος»! Και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πως «κάτι περίεργο συμβαίνει». Πως δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που συνέβαιναν με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Το τι συνέβη παραμένει «ασαφές»! Πάντως κανείς δεν ειδοποίησε τον αρμόδιο εισαγγελέα, ή κάποια άλλη Αρχή, ώστε να επιληφθεί και να διερευνήσει την κατάσταση.

Πάτρα-Θάνατος Τζωρτζίνας: Καθαρές οι τοξικολογικές αλλά επαληθεύονται – Τι ψάχνουν στα φάρμακα

 

Ψάχνουν… το κάτι άλλο!

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες της «Π», γιατροί στην Αθήνα επιμένουν στο να μην μπορούν να δικαιολογήσουν το πώς πέθαναν τα δύο από τα τρία παιδιά (Τζωρτζίνα και Μαλένα). Τους φαίνεται αδιανόητο αυτό που συνέβη, κάτι το οποίο έχουν καταθέσει και στην Αστυνομία. «Θα πρέπει να μάθουμε το πώς πέθαναν» τονίζουν με νόημα.
Το «Ανθρωποκτονιών» εξετάζει όντως το ενδεχόμενο, ο θάνατος της Τζωρτζίνας να μην είναι ασφυκτικός αλλά… να προκλήθηκε από «κάτι άλλο».
Η έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση έχει ξεκινήσει πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ιστοπαθολογικής εξέτασης.

Πάτρα – Θάνατος Τζωρτζίνας: Επιβεβαιώνει την «Π» ο Μπουζιάνης για «καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις που όμως επαληθεύονται» ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται έρευνες και καταθέσεις

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες και οι καταθέσεις για τη διαλεύκανση των θανάτων των τριών κοριτσιών. Υπάρχει μια άτυπη ομάδα με επικεφαλής άξιους ιατροδικαστές που θα παραδώσουν τα πορίσματά τους στο άμεσο χρονικό διάστημα. Θα είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας αλλά και όλα τα πορίσματα από τους αιφνίδιους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών. Από την άλλη πλευρά και το τμήμα Ανθρωποκτονιών άμεσα θα διαλευκάνει την υπόθεση και οι έμπειροι αξιωματικοί είναι βέβαιο πως έχουν τον τρόπο και τη μεθοδολογία να καταλάβουν και να αποδείξουν αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα φοβόταν μετά το θάνατο της Ίριδας» ΒΙΝΤΕΟ