Πατρινό Καρναβάλι 2023: Έως τις 8 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής για την Καρναβαλική Ποδηλατάδα

Δείτε πού και πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

Ειδήσεις Πάτρα

Άρχισαν και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής στην Καρναβαλική Ποδηλατάδα που διοργανώνει η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Πατρών (Π.Ο.Π.) το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες είναι να είναι μασκαρεμένοι, να χρησιμοποιούν μόνο ποδήλατα (όχι πατίνια) και να τα στολίσουν αποκριάτικα.

Ειδήσεις Πάτρα

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου να έχουν συμπληρώσει την Online αίτηση συμμετοχής στην επίσημη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr στο πλαίσιο Online Αιτήσεις στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο https://www.carnivalpatras.gr/online-aitiseis/podilatada/

Για τις αιτήσεις συμμετοχής υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Ενήλικες, Έφηβοι 13-17 ετών, Παιδιά 6-12 ετών
Για τα παιδιά 6-12 ετών είναι απαραίτητη η συνοδεία κάθε παιδιού από ενήλικα.

Ειδήσεις Πάτρα

Η Καρναβαλική Ποδηλατάδα διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά και σημείο εκκίνησης θα είναι η πλατεία Υψηλών Αλωνίων το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 στις 11πμ. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι: πλατεία Υψηλών Αλωνιών, Σισίνη, Δημητρίου Γούναρη, Κορίνθου, Κιλκίς, (αριστερά), Κωνσταντινουπόλεως / Μαιζώνος και τερματισμός στο κάτω τμήμα της Πλατείας Γεωργίου Α΄. Στην εκκίνηση της Ποδηλατάδας και στο ιστορικό κέντρο κατά τη διαδρομή της θα υπάρχει Bubble Parade με τίτλο “Ο κήπος των ευχών”. Πρόκειται για μετακινούμενη διαδραστική παράσταση με μουσική, χορό και φυσικά εκατομμύρια bubbles (σαπουνόφουσκες) από την La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλη Γκροζούδης).

Στο σημείο ολοκλήρωσης της Καρναβαλικής Ποδηλατάδας, στην πλατεία Γεωργίου Α΄ θα προσφερθούν μικρά αναμνηστικά στους συμμετέχοντες.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments