Πατρινό Καρναβάλι 2023 με Γκόραν Μπρέγκοβιτς – Στην «Π» για την πολυαναμενόμενη συναυλία ο Κώστας Δραγώτης

Ο διάσημος Σερβο-Κροάτης μουσικόσυνθέτης Γκόραν Μπρέγκοβιτς υπόσχεται να εκτοξεύσει το καρναβαλικό κλίμα και να χαρίσει σε όλους μας αξέχαστες στιγμές.

Πατρινό Καρναβάλι 2023 με Γκόραν Μπρέγκοβιτς - Στην «Π» για την πολυαναμενόμενη συναυλία ο Κώστας Δραγώτης

Το φετινό Πατρινό Καρναβάλι, το πρώτο μετά την πανδημία, είναι εδώ και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να μας χαρίσει πολλές ακόμη στιγμές ανεμελιάς και ανάτασης που τόσο έχουμε ανάγκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια μεγάλη έκπληξη μας ετοιμάζουν η πρόεδρος και τα μέλη ΔΣ της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας καθώς στο πλάνο των πρώτων εκδηλώσεων έκλεισαν ήδη μια μεγάλη συναυλία με τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς!

Ο διάσημος Σερβο-Κροάτης μουσικός και συνθέτης Γκόραν Μπρέγκοβιτς θα βρεθεί στην Πάτρα στις 24 Φεβρουαρίου στην κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού στην πλατεία Γεωργίου και υπόσχεται να εκτοξεύσει το καρναβαλικό κλίμα και να χαρίσει σε όλους μας αξέχαστες στιγμές.

Πατρινό Καρναβάλι 2023 με Γκόραν Μπρέγκοβιτς - Στην «Π» για την πολυαναμενόμενη συναυλία ο Κώστας Δραγώτης

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» επικοινώνησε με τον Κώστα Δραγώτη μέλος του ΔΣ ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας ο οποίος επιβεβαιώνοντας την πληροφορία δήλωσε τα εξής: «Πράγματι το τελευταίο τριήμερο του Καρναβαλιού θα υπάρξουν πολλές εκδηλώσεις στην Πάτρα, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουμε με την παρέλαση των αρμάτων του Δήμου της Πάτρας, έχει παράσταση θεατρικό του δρόμου-μουσικοχορευτική παράσταση με την ομάδα ‘’ΣΦήγΚΕΣ’’ στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου και στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς στην πλατεία Γεωργίου.

O Γκόραν Μπρέγκοβιτς δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι γνωστή η καλλιτεχνική του πορεία ως συνθέτης και μουσικός και τον επιλέξαμε μιας και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Η συναυλία θα γίνει την Παρασκευή του τελευταίου τριημέρου όπου στην Πάτρα τότε θα βρίσκονται καρναβαλιστές από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο Πατρινοί. Θα έρθουν άνθρωποι που έχουν δει ήδη τι εστί Πατρινό Καρναβάλι τα προηγούμενα χρόνια αλλά και κάποιοι επισκέπτες που θα επισκεφθούν την πόλη μας για πρώτη φορά και πιστεύουμε ότι θα είναι διαφήμιση για το Καρναβάλι μας η συναυλία αυτή.

Στις 26 Φεβρουαρίου το 1995 είχε γίνει και η μεγάλη συναυλία των Gipsy Kings που έγραψαν ιστορία. Βέβαια ας μην ξεχνάμε και το θρυλικό συγκρότημα των Boney M που τραγούδησαν στην Πάτρα το 2017 οπότε αυτή τη στιγμή με τον ερχομό του τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς για το Καρναβάλι του 2023 πιστεύω θα ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις των καρναβαλιστών ακόμη και των διαμαρτυρόμενων της φετινής έναρξης !Απλά εύχομαι να μας βοηθήσει και ο καιρός».

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments