Πατρινό Καρναβάλι 2023: Συνάντηση Πελετίδη – Φαρμάκη και υπογραφή προγραμματικής σύμβασης

Τι θα περιλαμβάνει

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Συνάντηση Πελετίδη - Φαρμάκη και υπογραφή προγραμματικής σύμβασης

Με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, με θέμα το Πατρινό Καρναβάλι και την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου, στην οποία θα προβλέπεται η συνεργασία, θεσμική και οικονομική.

Αμέσως μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση, ο Δήμαρχος δήλωσε: «Με την προγραμματική σύμβαση, πάμε το Καρναβάλι μας ένα βήμα πιο πέρα. Το Καρναβάλι της πόλης μας, είναι Καρναβάλι της Ελλάδας και σίγουρα είναι και Καρναβάλι της Περιφέρειάς μας. Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν, προχωράμε σε μια συνεργασία, που έχει και οικονομικό αντικείμενο, για να ενισχυθούν οι δράσεις που αναπτύσσει ο Δήμος και ο Καρναβαλικός του Οργανισμός. Σ’ αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσουμε και πιστεύω ότι στο μέλλον θα δημιουργηθούν ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις, για ακόμα καλύτερη συνεργασία, προκειμένου να ευχαριστηθούν το Καρναβάλι μας περισσότερο, η Πάτρα και όλη η Ελλάδα».

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Συνάντηση Πελετίδη - Φαρμάκη και υπογραφή προγραμματικής σύμβασης

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης δήλωσε: «Με τον Δήμαρχο Πατρέων, είχαμε μια πολλή καλή συνάντηση και χρήσιμη συνεργασία για ένα από τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και αυτό είναι το Καρναβάλι της Πάτρας, για το οποίο είμαστε υπερήφανοι».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments