Πατρινό Καρναβάλι 2023: Ζωντανά η Τελετή Έναρξης στο IONIAN TV

Μετά από χρόνια καρναβαλικής αναμονής, ο ρυθμός, το κέφι, η χαρά, τα χρώματα και η ζωντάνια ανταμώνουν και πάλι στο Πατρινό Καρναβάλι!

Πατρινό Καρναβάλι 

Η μεγάλη γιορτή ξεκινά! Μετά από χρόνια καρναβαλικής αναμονής, ο ρυθμός, το κέφι, η χαρά, τα χρώματα και η ζωντάνια ανταμώνουν και πάλι στο Πατρινό Καρναβάλι!

Το ταξίδι του Βασιλιά Καρνάβαλου για το 2023 ξεκινά αυτό το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ από την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού!

O τηλεοπτικός σταθμός Ionian TV πιστός στο ραντεβού του με τις μεγάλες διοργανώσεις μεταδίδει ζωντανά την Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού και μεταφέρει από την Πάτρα και την Πλατεία Γεωργίου, την ανατροπή, την έμπνευση, την καλλιτεχνική διάθεση, τη σάτιρα, την ανεμελιά, τη δημιουργία που κάθε χρόνο μας καλούν να παραμερίσουμε για λίγο έγνοιες και προβλήματα, να ανεβάσουμε τους παλμούς της καρναβαλικής καρδιάς μας και να στείλουμε το πιο ζωντανό και χαρμόσυνο μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερο από ένα μήνα, η Αχαϊκή Πρωτεύουσα, δίνει το ρυθμό του ξεφαντώματος, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Δείτε ζωντανά μέσα από το ΙΟΝΙΑΝ την Τελετή Έναρξης και ζήστε την ένταση του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 από την πρώτη στιγμή.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ συντονιζόμαστε όλοι στο ΙΟΝΙΑΝ και διακτινιζόμαστε στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα για το πρώτο καρναβαλικό ξεφάντωμα μετά από χρόνια!

Πατρινό Καρναβάλι 2023 στο ΙΟΝΙΑΝ… γιατί μαζί μας #είσαι_παντού!!

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments