Πατρινοί σούβλισαν αρνί στον Ολυμπο! ΦΩΤΟ
Οι δύο φίλοι αποφάσισαν να κάνουν Πάσχα στα 2.700 μέτρα, στον χιονισμένο Ολυμπο, και μάλιστα κατάφεραν να σουβλίσουν και αρνί!
Με έναν πρωτότυπο και συνάμα ευφάνταστο τρόπο ευχήθηκαν «Χριστός Ανέστη» στους διαδικτυακούς τους φίλους οι Γιάγκος Ραυτόπουλος και Σπύρος Καραπάνος.
Οι δύο φίλοι αποφάσισαν να κάνουν Πάσχα στα 2.700 μέτρα, στον χιονισμένο Ολυμπο, και μάλιστα κατάφεραν να σουβλίσουν και αρνί!

Ο γνωστός και ιδιαιτέρως αγαπητός αχαιός συμπολίτης Γιάγκος Ραυτόπουλος που κατάφερε να πραγματοποιήσει μια ακόμη επιθυμία του «ανέβασε» και τις σχετικές φωτογραφίες στα κοινωνικά του δίκτυα προκαλώντας έναν μικρό «πανικό» από likes και σχόλια.
«Σε Prive Πάσχα με Κοψίδια και Φρέντο, στους Πάγους των Κορυφών του Ολύμπου, Παρεούλα με Δία και Τσακάλια Φέτος…
Μας κάλεσε να «ξεπαγώσουμε» το Αρνί και Πεταχτήκαμε Βολτίτσα «Αστραπή» για Θεϊκή Πρωτεϊνική Αμβροσία» έγραψε στη λεζάντα του ο Γιάγκος Ραυτόπουλος!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ιός του Δυτικού Νείλου: Τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε
12 12 12: Η νέα σειρά του Apple TV που παντρεύει το Heat με το GTA
Με χαμόγελα η πρώτη συγκέντρωση της ανδρικής ομάδας του ΝΟΠ ΦΩΤΟ
Αναπληρωτές: Ποιοι δήμοι στηρίζουν με επίδομα ή στέγαση
PlayStation Plus Σεπτεμβρίου 2026: Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια
Συναντήσεις προετοιμασίας για την ετήσια συνάντηση του Δικτύου Υγιών Περιφερειών του ΠΟΥ στην Πάτρα
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Alien: Η νέα ταινία θα εστιάζει στον David του Michael Fassbender
