Πατρών – Κορίνθου: Ασκηση πυρόσβεσης σήμερα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η Aσκηση Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας θα διεξαχθεί σήμερα το βράδυ Τετάρτη 15/95/2024,  στην Ολυμπία Οδό και συγκεκριμένα στις σήραγγες «Μαύρα Λιθάρια».

πυρόσβεσης,Ασκηση

Aσκηση Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας θα διεξαχθεί σήμερα το βράδυ Τετάρτη 15/95/2024,  μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ολυμπία Οδό και συγκεκριμένα στις σήραγγες «Μαύρα Λιθάρια». Η άσκηση στον αυτοκινητόδρομο Πατρών-Κορίνθου θα γίνει στον βόρειο κλάδο (κατεύθυνση προς Πάτρα) που βρίσκεται μεταξύ του κόμβων Δερβενίου και Ακράτας.

Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στην άσκηση και των διερχόμενων οδηγών, από σήμερα 6μ.μ. έως το αργότερο αύριο Πέμπτη 6π.μ., αμφότερες οι κατευθύνσεις κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου θα εκτραπούν εκτός των σηράγγων «Μαύρα Λιθάρια» και θα εξυπηρετούνται από την παρακαμπτήρια οδό, η οποία βρίσκεται βορείως των σηράγγων.

πυρόσβεσης,Ασκηση

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Η Ολυμπία Οδός σε ανακοίνωσή της «ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Κρέμασαν ανάποδα μαθητή οι διακινητές ναρκωτικών, γονείς «φυγάδευσαν» παιδιά

Προς απόταξη τρεις Αστυνομικοί του Τμήματος Αγίων Αναργύρων

Παρανάλωμα φορτηγά, φωτιά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Κοινωνικός τουρισμός 2024: Μέσα στον Μάιο ανοίγει η πλατφόρμα, ποιοι και που δικαιούνται δωρεάν διακοπές

Σχολεία: Έρχονται αποβολές για κατοχή και χρήση κινητών τηλεφώνων, το νέο «ποινολόγιο»

Από την Atmel στη Think Silicon – Πως η Πάτρα βάζει την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη των microchip

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ