Πατρών – Τριπόλεως: Αναστροφή φορτηγού σκόρπισε θάνατο – Νεκρός οδηγός ΙΧ, γνωστός μελισσοκόμος από το χωριό Καρπέτα
Το θύμα απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πυροσβέστες
Ο Γιάννης Αθανασόπουλος είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Πατρών–Τριπόλεως «111», στο ύψος της Δαφνούλας Αχαΐας. Ο 60χρονος γνωστός μελισσοκόμος από το Καρπέτα άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από σύγκρουση με επικαθήμενο φορτηγό.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του άνδρα. Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το φορτηγάκι που οδηγούσε από την Πυροσβεστική και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
Αχαΐα: Ενας νεκρός σε τροχαίο, φορτηγάκι συγκρούστηκε με νταλίκα – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ΦΩΤΟ
Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Χθες Παρασκευή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για ν΄απολογηθεί τη Δευτέρα και μέχρι τότε κρατείται.

Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου φαίνεται πως ο οδηγός του επικαθήμενου επιχειρούσε οπισθογωνία, ωστόσο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην «Πελοπόννησο», φέρεται να έκανε αναστροφή στο σημείο για να σταθμεύσει το βαρύ όχημα. Η στιγμή του τροχαίου έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

Ο 60χρονος Γ. Αθανασόπουλος
Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, με ανακοίνωσή του εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον Νίκο Αθανασόπουλο, συνταξιούχο δημοτικό υπάλληλο και στην οικογένειά του, για την απώλεια του αγαπημένου του αδελφού Γιάννη Αθανασόπουλου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς κάνω αίτηση για επίδομα θέρμανσης: Βήμα-βήμα η διαδικασία στο myAADE
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πάτρα: Μια ξεκαρδιστική stand-up βραδιά έρχεται στο θέατρο ACT
Γιατί το ανθρακούχο νερό χωρίς ζάχαρη αποκαλείται slimline στη Βρετανία
Samsung Galaxy S27 Ultra: Νέα διαρροή αλλάζει τα δεδομένα για τον επεξεργαστή του
