Παξοί: Εικόνες ντροπής από τη μεταφορά ασθενή σε καρότσα – Ηταν χαλασμένο το ασθενοφόρο! – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Παξοί στο επίκεντρο με μια γυναίκα να προσπαθεί να φτάσει στο Κέντρο Υγείας, με τον τρόπο που βλέπετε.

Κέντρο Υγείας

Οι Παξοί βλέπουν τις συζητήσεις να πυκνώνουν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, για ένα λόγο που κάθε άλλο, παρά καλό κάνει στο νησί ενόψει και της τουριστικής σεζόν. Μια γυναίκα που ήθελε να φτάσει στο Κέντρο Υγείας του νησιού, αναγκάστηκε να το κάνει με τον τρόπο που φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία. Στην καρότσα φορτηγού, τυλιγμένη με μία κουβέρτα, δεμένη με ζώνη πάνω σε ένα πλαστικό, αυτοσχέδιο φορείο. Κάτω είχαν στρώσει ένα χαλάκι, με τον οδηγό που προσφέρθηκε για να την βγάλει από τα δύσκολα να περιγράφει τα όσα έγιναν.

Οι γιατροί και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Παξών καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού, χρειαζόμαστε άμεσα καινούργιο ασθενοφόρο άμεσα! Η κυρία αυτή έπρεπε να φύγει το πρωί για εισαγωγή και έφυγε το μεσημέρι στις 14.15 με το ιπτάμενο δελφίνι για Κέρκυρα» τονίζει χαρακτηριστικά στο corfutvnews.gr και δημοσιοποιεί την επίμαχη εικόνα…

 

 

Σύμφωνα με τον κ. Βελιανίτη, με δημοσίευση του στα social media: «Σημερα κλήθηκα να μεταφέρω ασθενή με το φορτηγό μου διότι χάλασε το ασθενοφόρο το οποίο είναι παλιό και παρουσιάζει προβλήματα οι γιατροί και το προσωπικό του κυ Παξών καταβαλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να εξυπηρετήσουν της ανάγκες των κατοίκων του νησιού χρειαζόμαστε άμεσα καινούργιο ασθενοφόρο άμεσα!

Η κυρία αυτή έπρεπε να φύγει το πρωί για εισαγωγή και έφυγε το μεσημέρι στης 14.15 με το ιπτάμενο δελφίνι για Κέρκυρα».

 

Κέντρο Υγείας

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ