Πέφτουν υπογραφές για το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων – Τι νέο θα προταθεί

Μετά τον Δεκαπενταύγουστο προσδιορίζονται οι εξελίξεις για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, με προϋπολογισμό 22.630.000 ευρώ.

Πέφτουν υπογραφές για το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων - Τι νέο θα προταθεί

Εξελίξεις έρχονται αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο στον διαγωνισμό για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, όπου ο προϋπολογισμός των προβλεπόμενων έργων φτάνει τα 22.630.000 ευρώ.

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προθεσμία υποβολής προσφορών για το έργο, καθώς για τη συγκεκριμένη διαδικασία είχε δοθεί παράταση λόγω παροχής διευκρινίσεων στους ενδιαφερόμενους.

Το επόμενο βήμα, είναι η αποσφράγιση των φακέλων από τις προσφορές του διαγωνισμού η οποία έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΔΣ της επιχείρησης έχει μεγάλη αισιοδοξία ότι η διαδικασία θα κυλήσει ομαλά και θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο εντός του έτους, υλοποιώντας παράλληλα την δέσμευση όλων των εμπλεκόμενων φορέων πως ένα έργο κομβικής σημασίας, όπως το συγκεκριμένο, θα ολοκληρωθεί εντός της θητείας του συγκεκριμένου ΔΣ της επιχείρησης αλλά και της θητείας της συγκεκριμένης περιφερειακής και δημοτικής αρχής.

ΤΙ ΝΕΟ ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ
Σε ανακοίνωση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων επισημαίνεται: «Κοιτάζοντας και αναλύοντας όλα τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας για την επόμενη μέρα και το μέλλον του χιονοδρομικού μας κέντρου, ετοιμάζουμε πρόταση και για επόμενη φάση αναβάθμισης του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, η οποία θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στο παρόν έργο, και θα περιλαμβάνει νέες κτιριακές εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των πελατών, μελέτη και εγκατάσταση συστήματος τεχνητής χιόνωσης καθώς και μελέτη και εγκατάσταση συστήματος αντιμετώπισης χιονοστιβάδων σε όλα τα επικίνδυνα σημεία του κέντρου. Για το συγκεκριμένο ζήτημα υπάρχει ήδη η προφορική δέσμευση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, αλλά και από τον περιφερειάρχη, πως θα εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα για την εξεύρεση των αναγκαίων πόρων, παράλληλα και με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων που ήδη προχωρούν, να είναι η αρχή μιας νέας εποχής για την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων, αλλά και για το χιονοδρομικό μας κέντρο».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάτρα: Άνδρας κατηγορείται ότι χτύπησε γυναίκα στην οδό Πέντε Πηγαδίων 
Λεχαινά: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση και στην Αγ. Μαύρα
Πάτρα - Πανεπιστήμιο: Πολιτικοί μηχανικοί επέστρεψαν στα έδρανα μετά από 40 χρόνια
Αχαΐα – Τραγωδία στη Βαλμαντούρα: Η Θεώνη Παντελή είναι η 59χρονη που καταπλακώθηκε από τρακτέρ