Πειραιάς: «Υποδέχτηκαν» το Charles de Gaulle με αναμμένους πυρσούς
Η ναυαρχίδα του γαλλικού στόλου έφτασε στον Πειραιά
Με αναμμένους πυρσούς «υποδέχτηκαν» χιλιάδες διαδηλωτές το γαλλικό αεροπλανοφόρο «Charles de Gaulle» που έφτασε στον Πειραιά.
Οι διαδηλωτές φώναζαν αντιπολεμικά συνθήματα όπως «ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών».
«Έξω το ΝΑΤΟ να φύγουνε οι Βάσεις, καμιά συμμετοχή στις επεμβάσεις», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Πειραιά με κεντρικό σύνθημα, «Όχι στον πόλεμο! Απεμπλοκή της χώρας μας! Ανεπιθύμητα τα πλοία των ιμπεριαλιστών στο λιμάνι του Πειραιά».
Υπενθυμίζεται ότι ναυαρχίδα του γαλλικού στόλου, η οποία συνοδεύεται από άγνωστο αριθμό πλοίων και υποβρυχίων του γαλλικού πολεμικού ναυτικού συμμετέχει σε μια «μη προσδιορισμένη αποστολή» στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Κουρούτα: Κατάμεστη για επίδειξη γυμναστικής ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
Γιόρτασε η Παναγία των Καταφυγίων στα Χαλκιάνικα της Ακράτας ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
