Πελάτης άρπαξε τσάντα με 3.500 ευρώ από κατάστημα της Πάτρας

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία και σε βάρος ενός άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας

Πελάτης άρπαξε τσάντα με 3.500 ευρώ από κατάστημα της Πάτρας

Υπόθεση κλοπής τσάντας που περιείχε το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Πάτρα. Ο κατηγορούμενος βρισκόταν μέσα στην επιχείρηση ως πελάτης, όταν φέρεται να αφαίρεσε από καρέκλα μία τσάντα.

Μέσα στην τσάντα βρισκόταν το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: 22χρονη έπεσε σε πλοίο προς Αντίρριο και κατέληξε στο νοσοκομείο ”Αγ. Ανδρέας”

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και προχώρησαν στην ταυτοποίηση ενός ημεδαπού άνδρα ως κατηγορούμενου για την κλοπή.

Σε βάρος του σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο