Πέντε ημέρες εκδηλώσεων μετά μουσικής από την Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά.

Φιλαρμονική

Ο 27ος Μουσικός Μάϊος που διοργανώνεται από τη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών και το Ίδρυμα Ι. &. Ε. ΤΟΠΑΛΗ, ολοκληρώνεται με σολιστικά έργα, ντουέτα και τρίο, σε πέντε (5) συνεχόμενες ημέρες, από την Παρασκευή 24 έως και την Τρίτη 28 Μαΐου.

Αναλυτικά το πενθήμερο πρόγραμμα αφορά:

1. Παρασκευή 24 Μαΐου, ο Ανδρόνικος Καραμπέρης ερμηνεύει στην κιθάρα έργα των, J.S. Bach, S.L. Weiss, I. Albeniz, C. Domeniconi, Τίμου Γεννάτου.

2. Σάββατο 25 Μαΐου, ο Μιχάλης Ραμός στο φλάουτο, ο Νάσος Μαρτζούκος στο βιολί και ο Σπύρος Κουτσουβέλης στο πιάνο θα ερμηνεύσουν έργα των, J.S. Bach, C. Saint-Saens, F. Poulenc, E. Elgar, Βασιλικής Φιλιππαίου.

3. Κυριακή 26 Μαΐου, η Κλεοπάτρα Κυρτάτα στο φλάουτο, ο Σταύρος Παργινός στο τσέλλο και η Κατερίνα Τοπαλίδου στο πιάνο θα ερμηνεύσουν έργα των, M. Bonis, L. Farrenc, C. Chaminade, σε ένα αφιέρωμα στη γυναικεία δημιουργία του 19ου-20ου αιώνα. Η συναυλία αυτή, σε συνδιοργάνωση με το Πανεπιστήμιο Πατρών, θα πραγματοποιηθεί στο Μικρό Αμφιθέατρο του Συνεδριακού του Πανεπιστημίου Πατρών.

4. Δευτέρα 27 Μαΐου, η Βασιλική Φιλιππαίου θα δώσει διάλεξη με θέμα “Η γλώσσα της Μουσικής”.

5. Τρίτη 28 Μαΐου, Η Αγγελική Σύρρου θα δώσει ρεσιτάλ Κλαρινέτου ερμηνεύοντας έργα των, K. Kurpinski, C.M.von Weber, M. Arnold. Στο πιάνο τη συνοδεύει η Νίνα Μεταξά.

Όλες οι εκδηλώσεις του Μουσικού Μαΐου ξεκινούν στις 9μ.μ. με είσοδο ελεύθερη και θα γίνουν στην Αίθουσα Συναυλιών της “Φιλαρμονικής”, Ρήγα Φερραίου 7, εκτός από αυτή της Κυριακής 26 Μαΐου που θα πραγματοποιηθεί στο Μικρό Αμφιθέατρο του Συνεδριακού του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Λαμία: Στις κάμερες ασφαλείας αναζητούν το γρίφο της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο εργοστάσιο που εμπλέκεται στα σχολικά γεύματα

Ν. Τζανάκης για σταφυλόκοκκο: Ποιοι οι κίνδυνοι για τα παιδιά -Πώς μεταδίδεται

Youth Pass: Πότε γίνεται η καταβολή των 150 ευρώ στους δικαιούχους

ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιουνίου

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop