Πάτρα – ΠΓΝΠ: Πέντε νέα μηχανήματα Τεχνητού Νεφρού

Με αφορμή την απόκτηση του νέου σύγχρονου εξοπλισμού, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, στο Νεφρολογικό Κέντρο του ΠΠΝΠ.

Πάτρα - ΠΓΝΠ: Πέντε νέα μηχανήματα Τεχνητού Νεφρού

Πέντε νέα μηχανήματα Τεχνητού Νεφρού, που θα καλύψουν τις ανάγκες του Νεφρολογικού Κέντρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, παρέδωσε η 6η ΥΠΕ, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό της δαπάνης που ανήλθε στα 60.000 ευρώ.

Με αφορμή την απόκτηση του νέου σύγχρονου εξοπλισμού, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, στο Νεφρολογικό Κέντρο του ΠΠΝΠ.

Τον κ. Καρβέλη υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Νεφρολογικού Κέντρου, Καθηγητής Παθολογίας – Νεφρολογίας Δημήτρης Γούμενος, ο οποίος τον ξενάγησε στις κλίνες του κέντρου όπου έχουν τοποθετηθεί τα νέα μηχανήματα. «Δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε. Πρόκειται πραγματικά για μια πολύ μεγάλη συνεισφορά στο έργο μας και τεράστια αναβάθμιση στις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου μας», σημείωσε ο κ. Γούμενος.

«Γνωρίζετε, ότι έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία ως άνθρωπος για τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν αυτά τα σοβαρά προβλήματα υγείας. Δεν θα μπορούσα να μην ασχοληθώ με την αναβάθμιση του Νεφρολογικού μας Κέντρου, όχι μόνο διότι εκτιμώ βαθύτατα το επιστημονικό σας βάρος και ευθύνη που φέρεται, αλλά και γιατί οφείλω ως Διοικητής να λειτουργώ αποτελεσματικά με γνώμονα την κατά το δυνατόν, εξυπηρέτηση των ασθενών συμπολιτών μας», σημείωσε ο κ. Καρβέλης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, στο Νεφρολογικό Κέντρο, ο κ. Καρβέλης, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του κέντρου.

Πάτρα - ΠΓΝΠ: Πέντε νέα μηχανήματα Τεχνητού Νεφρού

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεσολόγγι: Κλειστά προληπτικά τα σχολεία
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πρώτος με διαφορά ο Γιώργος Παπανδρέου στο δήμο Αμφιλοχίας
Αποκαλυπτική η μελέτη Ρογκάν για τις καταπατήσεις, τις κακοτεχνίες και τις παρεμβάσεις στο παραλιακό μέτωπο της Αχαϊας
Κλειστό Δευτέρα και Τρίτη το ΚΕΠ Μεσολογγίου