Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πέθανε ο Κώστας Αλαμάνος
Ο Αλαμάνος διετέλεσε πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης επί 26 χρόνια (1979 – 2005), όντας ο μακροβιότερος στην ιστορία του συλλόγου.
Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Κώστας Αλαμάνος.
Ο εκλιπών είχε συνδέσει το όνομα του με τις «χρυσές» εποχές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τις δεκαετίες του ’80 και του ’90.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, το βράδυ της Τρίτης (01/10), έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Ο Αλαμάνος διετέλεσε πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης επί 26 χρόνια (1979 – 2005), όντας ο μακροβιότερος στην ιστορία του συλλόγου. Επί ημερών του, η ομάδα έπαιξε συνολικά 19 χρόνια στη «μεγάλη» κατηγορία, εκ των οποίων τα 12 συνεχόμενα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς ζεσταίνεις το κρεβάτι πριν ξαπλώσεις
Επιστημονική συνάντηση για τις Βυζαντινές Σπουδές στην Πάτρα
Η Bambu Lab φέρνει νέο σύστημα 3D printing με εννέα ανεξάρτητες κεφαλές
Πώς ζεσταίνεις το μπάνιο χωρίς καλοριφέρ
Αχαΐα: Καλλιτεχνικό show από το Σύλλογο Κουρέων και Κομμωτών ΦΩΤΟ
