Περιφέρεια: Δωρεάν νομικές συμβουλές σε ευάλωτους πολίτες
Θα υπάρχουν δωρεάν εξατομικευμένα ραντεβού για ωφελούμενους ΤΕΒΑ. Το κόστος του Προγράμματος θα καλύψει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε, μετά από πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου, με τον εκπρόσωπο του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, Αθανάσιο Γαβριλόπουλο και τα μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων Πατρών, Αιγίου και Καλαβρύτων, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Νομικές Συμβουλές -ΤΕΒΑ»
Οπως δήλωσε, «ξέρουμε ότι οι ανάγκες των πιο οικονομικά αδύναμων νοικοκυριών είναι πολλές και δυστυχώς αυξήθηκαν με την πανδημία. Γι’ αυτό προσπαθούμε -πέρα από τη διανομή τροφίμων και βασικών ειδών, να είμαστε κοντά και μ’ άλλες δράσεις, όπως αθλητισμό, ψυχολογική βοήθεια, κατάρτιση για απασχολησιμότητα, παιδιά κ.ά.».
Θα υπάρχουν δωρεάν εξατομικευμένα ραντεβού για ωφελούμενους ΤΕΒΑ, με δικηγόρους, για επίλυση θεμάτων εξωδικαστικά, όπως χειρισμό εγγράφων, συμβουλές για δάνεια, διαχείριση χρεών, φορολογικά, εργασιακά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, για πρόσβαση σε Δημόσιες Υπηρεσίες και Δομές Υγείας.
Το κόστος του Προγράμματος θα καλύψει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας )(πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 2611 100230 – 9π.μ. -5μ.μ. ή στο info@pdeteba.gr).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Εκπαιδευτική εκδρομή στο Καρναβαλικό εργαστήρι Πατρών από το ΚΔΑΠ Ροιτίκων ΦΩΤΟ
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Η Γιορτή Σταφίδας του 29ου Φεστιβάλ στο Γρηγόρι Αιγίου ΦΩΤΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Παρουσιάστηκε στον Σταθμό Καλαβρύτων το βιβλίο της Αναστασίας Ευσταθίου
