Περιφέρεια: Ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβούλου Γρηγόριου Συμεωνίδη
Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας», ορκίστηκε σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021, ο Γρηγόριος Συμεωνίδης, ενώπιον του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκη Παπαδόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου.
Ο κ. Συμεωνίδης έχει εκλεγεί στην Π.Ε. Αχαΐας και καταλαμβάνει τη θέση του παραιτηθέντος, Νικολάου Καραθανασόπουλου, που ήταν και επικεφαλής του συνδυασμού.
Με την αποχώρησή του, επικεφαλής ορίστηκε η περιφερειακή σύμβουλος Αναστασία Αγγελοπούλου. Μετά την πράξη ορκωμοσίας ο κ. Φαρμάκης συνεχάρη τον νέο περιφερειακό σύμβουλο και ευχήθηκε «καλή επιτυχία και εποικοδομητική άσκηση των καθηκόντων του επ΄ ωφελεία των πολιτών».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να γλιτώσετε από τα κουνούπια το καλοκαίρι: Η Νο1 κίνηση
Νέο Tesla update: Το Grok παίρνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου
«Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» από την ομάδα «Σημείο Μηδέν» στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας ΦΩΤΟ
«Αυτό το φαγητό σας βοηθά να παραμείνετε νέοι», λέει ειδικός
Samsung Galaxy Unpacked: Αποκαλύπτονται σήμερα Z Fold 8 και Z Flip 8 και ένα τρίτο foldable
