Πάνω από δέκα παιδιά από τη Ναύπακτο με συμπτώματα σοβαρής γαστρεντερίτιδας στο Καραμανδάνειο – Τι εξετάζεται  

Τα επτά παιδιά παρέμειναν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο για νοσηλεία

Πάνω από δέκα παιδιά από τη Ναύπακτο με συμπτώματα σοβαρής γαστρεντερίτιδας στο Καραμανδάνειο - Τι εξετάζεται  

Περισσότερα από δέκα παιδιά από τη Ναύπακτο μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών με σοβαρά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Από αυτά τα 7 παρέμειναν στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr τα παιδιά ηλικίας έως τεσσάρων ετών εισήχθησαν αφυδατωμένα και με θετικούς δείκτες λοίμωξης στο νοσοκομείο .

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μικρόβιο που έστειλε τα παιδιά στο νοσοκομείο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να έχουμε τα αποτελέσματα.

Ο browser σας δεν υποστηρίζει το tag βίντεο.https://pelop.gr/wp-content/uploads/2026/06/NOUNOU-PAGOSMIA-MERA-GALAKTOS-POTIRI-2026-22_4mb.mp4

Εξετάζεται το ενδεχόμενο για το αν πρόκειται από την τροφή που κατανάλωσαν στο παιδικό σταθμό που πηγαίνουν.
Θα επανέλθουμε στο θέμα

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125