Περού: Προειδοποίηση για τσουνάμι μετά τον ισχυρό σεισμό που ξεπέρασε τα 7 Ρίχτερ
Αρχικά το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό, είπε ότι δεν υπήρχε κάποια απειλή, μετά το σεισμό ανοιχτά στο Περού, ωστόσο στη συνέχεια αναθεώρησε προειδοποιώντας ότι κύματα ως και τρία μέτρα είναι «πιθανά κατά μήκος ορισμένων ακτών».
Σεισμός μεγέθους πάνω από 7 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή (28.06.2024) στη νότια ακτή του Περού.
Πολύ ισχυρός σεισμός ανοιχτά του Περού
Ο σεισμός στο Περού σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών (USGS) ήταν 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Το επίκεντρο του σεισμού καταγράφηκε 30 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της Atiquipa, Arequipa και το εστιακό του βάθος ήταν 60 χιλιόμετρα,.
Δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή τραυματίες και έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι.
Αρχικά το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό, είπε ότι δεν υπήρχε κάποια απειλή, ωστόσο στη συνέχεια αναθεώρησε προειδοποιώντας ότι κύματα ως και τρία μέτρα είναι «πιθανά κατά μήκος ορισμένων ακτών».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να πλένετε τα αυγά του εμπορίου
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
Το Αρχαίο Θέατρο Ήλιδας ανοίγει ξανά τις πύλες του για την παράσταση «Σταφιδόκαμπος»
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
«Μια άλλη Θήβα», η παράσταση-φαινόμενο έρχεται στην Πάτρα
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
