Πέθανε μοτοσικλετιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με βαν στα Χανιά
Στο σημείο κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο οδηγό ήταν ήδη αργά
Δυστυχώς ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί σήμερα (13/7/2026) στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στα Χανιά, με θύμα έναν οδηγό μοτοσικλέτας.
Ραγδαίες εξελίξεις με τη βαλλιστική για τον θάνατο του 20χρονου στο Άργος μετά τα πυρά αστυνομικών
Συγκεκριμένα, το δυστύχημα συνέβη στο ύψος της διασταύρωσης προς Φρε, όταν, υπό συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση, επαγγελματικό βαν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το δίκυκλο.
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα ο αναβάτης της μοτοσικλέτας να υποστεί θανάσιμα τραύματα.
Στο σημείο κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο οδηγό ήταν ήδη αργά.
Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας ΒΟΑΚ, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Κουρούτα: Κατάμεστη για επίδειξη γυμναστικής ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
Γιόρτασε η Παναγία των Καταφυγίων στα Χαλκιάνικα της Ακράτας ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
