Πέθανε ο Δημήτρης Μακρής, βαρύ πένθος στην οικογένεια του κλασσικού αθλητισμού

Υπήρξε ταμίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και ενεργό μέλος σε όλες τις δράσεις της Ένωσης

Πέθανε ο Δημήτρης Μακρής, βαρύ πένθος στην οικογένεια του κλασσικού αθλητισμού

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του κλασσικού αθλητισμού καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο ιδρυτής και επί σειρά ετών πρόεδρος του ΟΦΚΑ Σερρών, Δημήτρης Μακρής, ένας άνθρωπος που αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στον στίβο.

Αποκλεισμός και «εύκολη» ήττα του Τσιτσιπά στο US Open

Ο Δημήτρης Μακρής υπήρξε ταμίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και ενεργό μέλος σε όλες τις δράσεις της Ένωσης. Για πολλά χρόνια υπηρέτησε ως μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, συμβάλλοντας ουσιαστικά και με συνέπεια στην ανάπτυξη και την αναβάθμιση του κλασικού αθλητισμού.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο