Πετρόπουλος: «Θέλουμε να φέρουμε διεθνείς αγώνες πυγμαχίας στην Πάτρα»

Πετρόπουλος: «Θέλουμε να φέρουμε διεθνείς αγώνες πυγμαχίας στην Πάτρα»

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της «Πελοποννήσου» της Δευτέρας η οποία ανέφερε ότι η Πάτρα θα διεκδικήσει διεθνή διοργάνωση πυγμαχίας μέσα στο 2023 σε μία συνεργασία της Δημοτικής αρχής με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, αλλά και της Τοπικής Επιτροπής Πυγμαχίας.

Η «Π» επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλο ο οποίος δήλωσε: «Πρόθεση της Δημοτικής αρχής είναι να διεκδικήσει διεθνή διοργάνωση Πυγμαχίας και την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Χάρη Μαργιόλη για να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες. Η βούληση της Δημοτικής αρχής, είναι να φέρει στην πόλη όσο πιο πολλές αθλητικές διοργανώσεις μπορεί και έχει ανοιχτή πόρτα για συνεργασία σε όλες τις Ομοσπονδίες και συλλόγους που έχουν διάθεση να συνδράμουν».

 

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν αρκετά πρότζεκ διοργανώσεων που τρέχουν για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν επαφές με τον σύλλογο Πατραϊκό Ομιλο Τροχοπέδιλων για να έρθει μία σημαντική διοργάνωση στη πόλη, στα τέλη Ιανουαρίου θα έρθουν αθλητές στίβου από την Κέρκυρα για προετοιμασία στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Παράλληλα, τις επόμενες μέρες υπάρχουν επαφές με σωματεία Ταε Κβο Ντο για να έρθει και σε αυτό το άθλημα μία δυνατή διοργάνωση.

Γράφαμε και πρόσφατα ότι η Πάτρα έχει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού με «όπλο» τις σπουδαίες αθλητικές εγκαταστάσεις και πλέον χρειάζεται βούληση, οργανωμένο σχέδιο αλλά και συνεργασία όλων των φορέων για να δούμε ανάπτυξη.

 

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Η ΣΑΚΟΡΑΦΑ

Στο μεταξύ, το πρωί (09.45) του Σαββάτου, θα είναι στην Πάτρα η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σοκαράφα η οποία θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πατρεων, Κώστα Πελετίδη, ώστε να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο και τον ΣΕΓΑΣ με στόχο την προσέλκυση διοργανώσεων στίβου.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments