Πέτρος Φιλιππίδης: Ενοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού – Για ποια κατηγορία αθωώθηκε – Τι ακολουθεί

Μετά από ακροαματική διαδικασία, περίπου, 11 μηνών δικαστές και ένορκοι με την απόφαση τους υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ενοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού - Για ποια κατηγορία αθωώθηκε - Τι ακολουθεί

Αθώο για τον βιασμό γυναίκας συναδέλφου του ,το 2008, έκρινε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας τον Πέτρος Φιλιππίδη. Το δικαστήριο , ωστόσο , μετά από μαραθώνια διάσκεψη με ομόφωνη απόφαση του κήρυξε ένοχο τον ηθοποιό για τις δύο απόπειρες βιασμού για τις οποίες είναι κατηγορούμενος .

Μετά από ακροαματική διαδικασία, περίπου, 11 μηνών δικαστές και ένορκοι με την απόφαση τους υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση .

Ακολουθεί η «μάχη» της υπεράσπισης για την αναγνώριση των ελαφρυντικών τα οποία μπορούν να καθορίσουν και την τελική ποινή αλλά και ως προς το ανασταλτικό ή μη αποτέλεσμα της έφεσης που θα του επιτρέψει να παραμείνει εκτός φυλακής.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης άκουσε ψύχραιμος την ετυμηγορία των δικαστών η οποία ανακοινώθηκε σε μια κατάμεστη από κόσμο και δημοσιογράφους δικαστική αίθουσα με παρούσες τις καταγγελλουσες αλλά και ηθοποιούς μεταξύ των οποίων η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους .

Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη η σύζυγος , ο γιος του αλλά και άλλα συγγενικά τους πρόσωπα που τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή .

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments