Πέτρου Ράλλη: Συνελήφθη ο οδηγός της θανατηφόρας παράσυρσης 44χρονου
Στα χέρια της Αστυνομίας από το πρωί της Δευτέρας 6/10/2025, ο οδηγός της θανατηφόρας παράσυρσης 44χρονου, στην Πέτρου Ράλλη.
Ο οδηγός μοτοσικλέτας που παρέσυρε και σκότωσε 44χρονο αλλοδαπό με πατίνι στην οδό Πέτρου Ράλλη, στς 2/10/2025, συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 46χρονο οικοδόμο από την Αλβανία. Ο άνδρας οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του, συγκρούστηκε με ηλεκτρικό πατίνι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 44χρονου. Στη συνέχεια, αντί να παραμείνει στο σημείο, διέφυγε και έκρυψε τη μοτοσικλέτα στο σπίτι του προκειμένου να μην εντοπιστεί από τις Αρχές.
Οι αστυνομικοί της Τροχαίας, έχοντας στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας, κατάφεραν το πρωί της Δευτέρας 6/10/2025 να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.
Ο 46χρονος ομολόγησε την πράξη του και με τη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για να δικαστεί.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Αιγιάλεια: Αναβάλλεται η εκδήλωση του ΚΚΕ στην Κουνινά λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ζώδια και σχέσεις:Τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις!
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
