Πιερία: Διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο η 11χρονη μετά από τροχαίο που σκοτώθηκε η 9χρονη αδεφλή της
Σε τραγωδία μετατράπηκαν οι διακοπές μιας οικογένειας στην Πιερία, όταν ένα σοβαρό τροχαίο κόστισε τη ζωή ενός 9χρονου κοριτσιού, ενώ η 11χρονη αδελφή της νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Αυγούστου στον επαρχιακό δρόμο Κατερίνης – Δίου, στη Νέα Έφεσο. Τα δύο κορίτσια επέβαιναν σε όχημα που οδηγούσε η 35χρονη μητέρα τους, η οποία υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο.
Τραγικό δυστύχημα στην Καστοριά: Δύο 16χρονοι νεκροί σε σοβαρό τροχαίο
Η εννιάχρονη υπέκυψε στα τραύματά της και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της. Η 11χρονη διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο σε σοβαρή κατάσταση και οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή της. Η μητέρα των κοριτσιών φέρει ελαφρά τραύματα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κατερίνης.
Τραγική φιγούρα ο πατέρας των παιδιών, Έλληνας υπήκοος, ο οποίος έσπευσε στο σημείο και υπέστη σοκ από το συμβάν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία. Η οικογένεια ζει μόνιμα στη Γερμανία και βρισκόταν στην Ελλάδα για διακοπές.
Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος χωρίς τις αισθήσεις του μετά από φωτιά σε σπίτι στον Εύοσμο
Τρεις νέες λειτουργίες της Google που αλλάζουν τον τρόπο που κλείνετε τα ταξίδια σας
Το πείραμα της NASA με 3.300 μέλισσες στο διάστημα (1984)
Conference League: Απαιτητική κλήρωση για τον Παναθηναϊκό – Μπράιτον, Φράιμπουργκ και δύο μακρινά ταξίδια
Gemini Notebook: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα βιβλία σας ως πηγή γνώσης
