Πικέ: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η νέα του σύντροφος – Οι συνέπειες του τραγουδιού της Σακίρα
Η σχέση της Κλάρα Κία Μαρτί με τον Πικέ έχει ήδη… “επισημοποιηθεί” μέσω social media.
Το πολύκροτο διαζύγιο της Σακίρα και του Πικέ συνεχίζει να δίνει ειδήσεις, με τη νέα σύντροφο του γνωστού ποδοσφαιριστή, Κλάρα Κία Μαρτί να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με τη σωρεία των αρνητικών σχολίων που έχει δεχτεί.
Το τραγούδι της Σακίρα αφήνει… αιχμές για την 23χρονη και τον Ζερλαρ Πικέ, με το μεγαλύτερο μέρος του κοινού που τη συναντά στον δρόμο, αλλά και τα σχόλια μέσα στα social media εναντίον της, να την οδηγούν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Η Κία έχει αρχίσει τις επισκέψεις σε ειδικούς για την ψυχική της υγεία από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον Πικέ. Η αναγνωρισιμότητα, τα δημοσιεύματα και η συνεχής – αρνητική τις περισσότερες φορές – προβολή της, την έχουν δυσκολέψει στην καθημερινότητά της αλλά και στην ψυχική της υγεία.
«Βρίσκεται στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ μέρες, δουλεύοντας από απόσταση. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχική της κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι κορίτσι 23 ετών και να σε συζητά όλη η Ισπανία και όλος ο κόσμος» είπε ο δημοσιογράφος, Saul Ortiz.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος η ΑΕΚ
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Στα παιδιά των Κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων παρουσιάστηκε το Eκπαιδευτικό Φιλοζωικό Πρόγραμμα ΦΩΤΟ,
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
