Πιλότοι «ζωγράφισαν» ένα τεράστιο 2022 πάνω από την Κρήτη – ΒΙΝΤΕΟ
Οι δύο πιλότοι αφιέρωσαν την πτήση σε όλους τους Έλληνες
Λίγο πριν από το τέλος του 2021, η Κατερίνα Καλλιγιαννάκη και ο Νίκος Μακράκης, αεραθλητές αμφότεροι και πρωταθλητές Ελλάδας το 2020-2021, επιβιβάστηκαν σε ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος και σχημάτισαν στον ουρανό της Κρήτης το 2022, το οποίο σύσσωμη η ανθρωπότητα περιμένει, έχοντας εναποθέσει σε αυτό το νέο έτος ελπίδες και όνειρα, με πρώτο και κύριο το τέλος της πανδημίας.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, το εγχείρημα αυτό έγινε για πρώτη φορά με μονοκινητήριο, υπερελαφρύ αεροσκάφος και μάλιστα χωρίς αυτόματο πιλότο. Το ίχνος του αεροπλάνου έγινε στα 3.500 πόδια από το έδαφος, στην περιοχή του Ηρακλείου.
Το τεράστιο “2022” είχε μήκος 25 χλμ. και πλάτος 8χλμ., ενώ η συνολική απόσταση που πέταξε το αεροπλάνο ήταν περίπου 90-100 ναυτικά μίλια ή ~ 180 χιλιόμετρα. Ξεκίνησε από την περιοχή της Τυλίσου και ολοκλήρωσε στην περιοχή της Επισκοπής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 11 νεκροί μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Χάος στις ΗΠΑ: 17χρονος μπούκαρε με αυτοκίνητο σε αεροδρόμιο και τράκαρε με αεροπλάνο και τρακτέρ
