Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι διευκρινίσεις για τα όσα δήλωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να δώσει κάποιες διευκρινίσεις.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι διευκρινίσεις για τα όσα δήλωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τις δικές της διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη θέλησε να δώσει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε: «Μόλις ενημερώθηκα για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη που εκπροσωπείται από τον κ. Δημητρακόπουλο. Θέλω να διευκρινίσω για κάποιες δηλώσεις που έκανα στα κανάλια που περίμεναν έξω από το θέατρο. Απάντησα σε μία ερώτηση για το αν μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα, έχουμε περάσει πάρα πολλά χρόνια μαζί με αυτά τα κορίτσια. Έχουμε γίνει οικογένεια πια. Η κοπέλα έχει καταγγείλει κάποια πράγματα και σαν οικογένεια τη στηρίζω και θα την στηρίζω και θα είμαι δίπλα της.

Δεν σχολίασα την απόφαση του δικαστηρίου, είναι απόλυτα σεβαστή. Θα ήμουν εντάξει αν σχολίαζα και τα θετικά ή αν γιόρταζα τη θετική έκβαση που είχε για εμάς το ένα κομμάτι της απόφασης του δικαστηρίου, δεν το έκανα. Όπως δεν το έκανα και για την αρνητική έκβαση, κατά την άποψή μου.

Είμαι άνθρωπος, αγαπώ τους ανθρώπους που παλεύουν και σέβομαι τις αποφάσεις του δικαστηρίου». Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τις πρώτες δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, έγινε γνωστό μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αγωγή.

«Μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί την είχα έννοια. Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δε δικαιώθηκε. Παρ΄όλα αυτά, μίλησα μαζί της και αυτό που μου είπε είναι ότι νιώθει ότι έβαλε ένα λιθαράκι για να γίνει όλο αυτό που έγινε. Η υπεράσπιση της άλλης πλευράς ας λέει ό,τι θέλει, δε με ενδιαφέρει καθόλου» είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έξω από το θέατρο Νέος Ακάδημος.

Πηγή: ethnos.gr

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ