«Πήρε φωτιά» ο Δήμος Ηλιδας!

Ο πρόσφατα ανεξαρτητοποιηθείς δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Χριστόπουλος, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση προς τη δημοτική αρχή και δη τον δήμαρχο, Γιάννη Λυμπέρη, καταλογίζοντάς του την ευθύνη ότι οδηγεί το Δήμο στα «βράχια».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Με καζάνι που βράζει μοιάζει η διοικητική οντότητα του δήμου Ηλιδας καθώς ως φαίνεται το «μενού» των προεκλογικών ζυμώσεων -ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτώβρη- περιλαμβάνει ευθείες βολές προς τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο, Γιάννη Λυμπέρη, και μάλιστα από μέχρι χθες στενούς του συνεργάτες.

Ο πρόσφατα ανεξαρτητοποιηθείς δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Χριστόπουλος, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση προς τη δημοτική αρχή και δη τον δήμαρχο, Γιάννη Λυμπέρη, καταλογίζοντάς του την ευθύνη ότι οδηγεί το Δήμο στα «βράχια». «Εκανα μια σαφέστατη ερώτηση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Πόσο είναι το χρέος του διυλιστηρίου ύδρευσης προς τη ΔΕΗ. Τι σημαίνει το μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ που απάντησες; Τι σημαίνει η φράση ο δήμαρχος λέει ό,τι θέλει και σε όποιον αρέσει;», επισημαίνει με δηκτικό λόγο σε σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Χριστόπουλος, διερωτώμενος ποιανού τα συμφέροντα προστατεύει η δημοτική αρχή.

Η σκληρή κριτική επεκτάθηκε στα της διαχείρισης του συνδέσμου ύδρευσης «Πηνειός», του Νομικού Προσώπου «Ηλείος» κα.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments