Πίτσα με μήλα, τσένταρ και καραμελωμένα κρεμμύδια

Πίτσα με μήλα, τσένταρ και καραμελωμένα κρεμμύδια

Υλικά

500 γρ. έτοιμη ζύμη για πίτσα

1/2 κρεμμύδι

1 μήλο

1 κ.σ. πετιμέζι

λίγο χυμό λεμονιού

100 γρ. τσένταρ τριμμένο

λάδι

αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες, τα βάζουμε στο τηγάνι με το λάδι και το αλάτι και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να καραμελώσουν για 4-5 λεπτά.

Βήμα 2

Καθαρίζουμε το μήλο και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Ανακατεύουμε τις φέτες με το χυμό λεμονιού και το πετιμέζι.

Βήμα 3

Ανοίγουμε τη ζύμη και απλώνουμε πάνω της τις φέτες του μήλου. Από πάνω βάζουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια, το τσένταρ και τα αμύγδαλα.

Βήμα 4

Ψήνουμε την πίτσα σε υψηλή θερμοκρασία για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η ζύμη.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ