Πλ. Μαρλαφέκας: «Ο 1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας ταιριάζει στην πόλη»

Πλ. Μαρλαφέκας: «Ο 1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας ταιριάζει στην πόλη»

Ενα από τα μέλη της επίτιμης επιτροπής του 1ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας  Μαρλαφέκας, ο οποίος στηρίζει το δρομικό event που θα γίνει την Κυριακή 9 Απριλίου και αναμένεται να «κλέψει» την παράσταση.

 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, δήλωσε: «Το Επιμελητήριο Αχαΐας είναι πάντα δίπλα σε όλες τις αθλητικές δράσεις που συμβαίνουν στην ανάπτυξη της πόλης, και ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

 

Ο 1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας είναι μία δράση που εκτιμώ ότι ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του καθημερινού πολίτη που έχει την ευκαιρία μέσα στην πόλη του να συμμετάσχει σε ένα δρομικό γεγονός που ολοένα κερδίσει έδαφος στις μέρες μας.

Είμαι σίγουρος ότι αυτός ο αγώνας, όχι μόνο θα έχει επιτυχία, αλλά θα γίνει θεσμός για την Πάτρα, καθώς είναι κάτι που έχει ανάγκη ολόκληρη η περιοχή μας. Η άποψη μου είναι ότι η Πάτρα θα πρέπει να φτάσει σε ένα σημείο να διοργανώνει  κάθε μήνα ένα σημαντικό event που θα  καταφέρνει να προσελκύει πολίτες από άλλες πόλεις ώστε να ενισχύσει την τοπική οικονομία.

Από την πλευρά μας, ως επιμελητήριο Αχαΐας, θα είμαστε δίπλα στην διοργάνωση και θα στηρίξουμε σε ότι χρειαστεί.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και χωρίς τραυματισμούς».

«Η SPATHIS AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ»

Στο μεταξύ, σημαντική βοήθεια προς τους οργανωτές και κυρίως τους αθλητές του 1ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας συνιστά η συνεργασία με την «Spathis Ασφαλιστικές υπηρεσίες» που συγκαταλέγεται στους Υποστηρικτές του αγώνα ΚΑΙ ανακοινώθηκε χθες.

«Η Σπαθής Ασφαλιστικές Υπηρεσίες – Spathis ins ike είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα ασφαλιστικά γραφεία της Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Ρίο, ενώ έχει άλλα δύο γραφεία στο κέντρο της Πάτρας. Δραστηριοποιείται στον χώρο των ασφαλιστικών εργασιών  από το 1997 και διατηρεί συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ