Πλεύρης για μάσκες και ανεμβολίαστους υγειονομικούς
Από 1η Ιουνίου οι αποφάσεις για τη χρήση μάσκα δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Τι είπε για την τέταρτη δόση εμβολίου και για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τον Άρη Πορτοσάλτε, αναφέροντας πως την 1η Ιουνίου θα αποφασιστεί σε ποιες περιπτώσεις θα διατηρηθεί η χρήση μάσκας, ανάλογα και με την πορεία της πανδημίας. Ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει από την απόφαση της να παραμείνουν εκτός ΕΣΥ, οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί μέχρι το τέλος του έτους.
Σχετικά με τη χορήγηση τέταρτης δόσης εμβολίου για τον κορωνοϊό στους κάτω των 60 ετών, ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι η Ελλάδα αναμένει τις σχετικές αποφάσεις και τις οδηγίες των Ευρωπαϊκών Υγειονομικών Οργανισμών, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
Για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλή, τόνισε ότι περιλαμβάνει σημαντικές καινοτομίες όπως τον προσωπικό γιατρό που αποκτά δωρεάν ο κάθε πολίτης, τα απογευματινά χειρουργεία στα νοσοκομεία αλλά και την αξιολόγηση των δομών υγείας δημόσιων και ιδιωτικών, σε σχέση με τις λοιμώξεις και τις επιπλοκές.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ακυρώσετε ένα email πριν το διαβάσει ο παραλήπτης σε Gmail, Outlook και Apple Mail
Ένα βίντεο του 2000 προέβλεψε τα AI chatbots και είναι ανατριχιαστικό
Οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος Γλαύκου ΦΩΤΟ
Φαρμακείο αυτοκινήτου: Αυτή είναι η νέα υποχρεωτική λίστα – Τι ελέγχει ο ΚΟΚ
Η λειτουργία του Apple Watch που λίγοι γνωρίζουν και ίσως σώσει ζωές
Τα εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Αγία Ειρήνη Ριγανοκάμπου ΦΩΤΟ
Πώς να κάψετε το λίπος στην κοιλιά χωρίς να πατήσετε στο γυμναστήριο
Η AI σχεδιάζει πλέον ιούς – Η ανακάλυψη που μπορεί να σώσει ζωές ή να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης
