Πλούσια Πασχαλινή σκακιστική δράση για τη ΝΕΠ

Με τη συμμετοχή 34 αθλητών από διάφορους συλλόγους της Περιφέρειας πραγματοποιήθηκε το Πασχαλινό τουρνουά σκάκι της ΝΕΠ.

ΝΕΠ Αναμνηστική φωτογραφία από το Πασχαλινό τουρνουά σκάκι της ΝΕΠ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα το τριήμερο Πασχαλινό τουρνουά της ΝΕΠ με τη συμμετοχή 34 αθλητών από διάφορους συλλόγους της Περιφέρειάς μας. Μετά από τρεις γεμάτες μέρες με διάρκεια παρτίδων γύρω στις έξι ώρες καθημερινά, νικητής με το απόλυτο 6/6 αναδείχτηκε ο Γιάννης Κόλλιας. Στην δεύτερη θέση ο Κώστας Γεωργίου με 5/6 και τρίτος ο Ιάσονας Γιαννόπουλος με 4,5/6. Πρώτη γυναίκα η Ιωάννα Γιακουστίδου, δεύτερη (και πρώτη έφηβος Κ-18) η Δέσποινα Αργυροπούλου, τρίτη η Δήμητρα Νταλαχάνη. Στους εφήβους τα τρία μετάλλια κατέκτησαν οι Δημήτρης Χριστιάς, Παπαγγελόπουλος Νίκος και Αργυρόπουλος Θεοφάνης.
Στο εσωτερικό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου και πήραν μέρος 12 μικροί σκακιστές από τη ΝΕΠ είχε θέμα την άμυνα Δράκου. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Σκόρδου Πολύβιος με 10 βαθμούς στους 11 αγώνες, τη δεύτερη θέση ο Σπηλιόπουλος Ιωάννης με 10 β. και την τρίτη θέση ο Διγαλέτος Σπύρος με 8 βαθμούς. Την Τετάρτη 8 /5 /2024 άρχισε το Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού Παίδων – Κορασίδων ΕΣΣΔΕ το οποίο συνδιοργανώνει η ΝΕΠ μαζί με την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το πρωί στις 10.30 π.μ. Καθημερινά οι αγώνες ξεκινούν στις 16.00 με τη συμμετοχή 38 μικρών σκακιστών. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στο Facebook nepchess.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop