Πλούσιο το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Μεσολογγίου
Σε ό,τι αφορά τις συναυλίες του δήμου, όπου «ποντάρει» πολλά η δημοτική αρχή, την αυλαία ανοίγουν η Josephine και ο FY την Κυριακή 30 Ιουλίου στο λιμάνι του Μεσολογγίου.
Ο Δήμος Μεσολογγίου το φετινό καλοκαίρι θα πλημμυρίσει απ’ άκρη σ’ άκρη από μουσική, θέατρο και χορό με το πολιτιστικό πρόγραμμα και φέτος να είναι πλούσιο. Στόχος της δημοτικής αρχής να γίνει θεσμός και να ξεχωρίζει για την ποιότητα και το περιεχόμενό του.
Εχουν προγραμματιστεί περισσότερες από 23 εκδηλώσεις, μόνο τον Ιούλιο και άλλες τόσες τον Αύγουστο που θα προσελκύσουν ντόπιους αλλά και επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν όμορφες εμπειρίες από κάθε διοργάνωση.
Σε ό,τι αφορά τις συναυλίες του δήμου, όπου «ποντάρει» πολλά η δημοτική αρχή, την αυλαία ανοίγουν η Josephine και ο FY την Κυριακή 30 Ιουλίου στο λιμάνι του Μεσολογγίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Η παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
