Ποια είναι η καλύτερη ημερομηνία γάμου για το 2023 σύμφωνα με την αστρολογία

Το σύμπαν έχει άποψη για τα σχέδια γάμου, επειδή η προγνωστική αστρολογία μπορεί να είναι απίστευτα ωφέλιμη.

Ποια είναι η καλύτερη ημερομηνία γάμου για το 2023 σύμφωνα με την αστρολογία

Και όμως, η αστρολογία μπορεί να προβλέψει ποια είναι η καταλληλότερη ημερομηνία μέσα στη χρονιά για τον γάμο σας.

Το σύμπαν έχει άποψη για τα σχέδια γάμου, επειδή η προγνωστική αστρολογία μπορεί να είναι απίστευτα ωφέλιμη όταν πρόκειται για σημαντικά γεγονότα της ζωής (πχ ταξίδια, αλλαγή εργασίας). Έτσι, αν έχετε σχέδια γάμου και ψάχνετε να βρείτε μια καλή ημερομηνία για τη μελλοντική σας επέτειο, η καλύτερη μέρα για να παντρευτείτε το 2023, σύμφωνα με την αστρολογία, έρχεται σύντομα.

Πότε είναι η πιο τυχερή μέρα για γάμο το 2023

Σύμφωνα με τους αστρολόγους του elitedaily.com, o καλύτερος μήνας για να παντρευτείτε το 2023 είναι ο Μάρτιος, ο οποίος απέχει μόλις λίγες εβδομάδες. Και μάλιστα η ημερομηνία δεν είναι καν στο τέλος του μήνα, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος για προετοιμασία. Ο λόγος για την 1η Μαρτίου.

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Κριό θα φέρει στο προσκήνιο τις γρήγορες εξελίξεις στις σχέσεις. Παρόλο που η Αφροδίτη – ο πλανήτης της αγάπης, του ρομαντισμού και του γάμου – αντιμετωπίζει συνήθως περισσότερες προκλήσεις στον Κριό, η υποστήριξη από τον Δία – τον πλανήτη της ανάπτυξης, της επέκτασης και της αφθονίας – είναι βέβαιο ότι θα μετριάσει ορισμένα από τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο πλανήτης που τροφοδοτείται από την αγάπη. Δεδομένου ότι αυτή η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της φωτιάς που είναι προσανατολισμένο στη δράση, σίγουρα θα κληθείτε να δράσετε γρήγορα. Ίσως ένας γρήγορος πολιτικός γάμος ή ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Η μόνη πρόκληση είναι ότι ο Ερμής – ο πλανήτης της επικοινωνίας – θα συγκλίνει με τον Κρόνο στον Υδροχόο, δημιουργώντας δυσκολίες όσον αφορά την αποτελεσματική επικοινωνία. Αυτή η διέλευση θα μπορούσε ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες αμφιβολίες σε ξαφνικές αποφάσεις. Ωστόσο η ευεργετική ενέργεια της Αφροδίτης και του Δία είναι βέβαιο ότι θα επισκιάσει αυτές τις προκλήσεις.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ