«Ποίηση με την πανσέληνο» από Πολύεδρο
Μια όμορφη βραδιά κάτω από την πανσέληνο χάρηκαν όσοι παραβρέθηκαν στον κήπο του Πολύεδρου την περασμένη Τρίτη.
Ποιητές και αναγνώστες που αγαπούν την ποίηση διάβασαν στην καθιερωμένη εκδήλωση «Ποίηση με την πανσέληνο» .
Από ποιητικές τους συλλογές διάβασαν ο Σπύρος Βρεττός, η Μαρία Δαλαμήτρου, η Νίκη Κωνσταντοπούλου, η Δανάη Σκεύη και ο Δημήτρης Τσελίκας.
Ανέκδοτη ποίησή τους διάβασαν: Ελευθερίου Σοφία, Νικολοπούλου Γεωργία, Ελπίδα Ταξιάρχη, Μαρίνα Τριανταφυλλίδη.
Διάβασαν επίσης: ο Κώστας Καπέλλας, η Ψάχου Μαρία και η Κατερίνα Μυλωνά
Ο Κώστας Καπέλλας διάβασε το ποίημα του Γιώργου Τσιρώνη «Κι όμως η ποίηση» από την ομότιτλη συλλογή του.
Η Μαρία Ψάχου αναφέρθηκε στη γενιά του ‘70 και διάβασε Γιώργο Μαρκόπουλο και η Κατερίνα Μυλωνά διάβασε Καβάφη.
Η βραδιά έκλεισε με τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο που ερμήνευσε a cappella το τραγούδι «Ο έρωτας λένε..» σε μουσική Γιώργου Δίπλα και στοίχους Κωνσταντίνου Μάγνη.
Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις μέσα στο καλοκαίρι, ενώ ήδη έχει σχεδιαστεί ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα για το φθινόπωρο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ζώδια σήμερα 1/8: Ποια ζώδια ευνοούνται την πρώτη μέρα του Αυγούστου!
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Τίτλοι τέλους για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Πατρέων ΦΩΤΟ
Το αθώο σφάλμα των οδηγών που διαλύει την αντλία καυσίμου και κοστίζει ακριβά
Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο «Πολύεδρο»
