«Ποιος εξαπατήθηκε; Αφού όλοι ήξεραν πως πίσω βρισκόταν ο Κασιδιάρης»
Ο αχαιός δικηγόρος-νομικός Κώστας Αποστολόπουλος σχολιάζει πικρόχολα από τη Βιέννη…
Πικρόχολο για την ελληνική δικαιοσύνη σχόλιο από τον πολύ γνωστό αχαιό δικηγόρο-νομικό Κώστα Αποστολόπουλο, που εδώ και χρόνια εργάζεται στη Βιέννη.
Το σχόλιό του έγινε με αφορμή την απόφαση του Εκλογοδικείου για καθαίρεση 3 βουλευτών των Σπαρτιατών.
Να τι είπε ο κ. Αποστολόπουλος: «Ελληνική «δικαιοσύνη», το συντομότερο ανέκδοτο. Ακυρώθηκε από το εκλογοδικείο η εκλογή 3 από τους 10 βουλευτές των Σπαρτιατών διότι εξαπάτησαν, υποτίθεται, το εκλογικό σώμα αποκρύπτοντας ότι πραγματικός αρχηγός ήταν ο Κασιδιάρης.
Τη στιγμή που όλοι όσοι ψήφισαν Σπαρτιάτες το έπραξαν ακριβώς επειδή γνώριζαν ότι πίσω βρισκόταν ο Κασιδιάρης, και μόνο εξαπατημένοι δεν ήταν. Τους Βουλευτές των Σπαρτιατών πριν εκλεγούν δεν τους γνώριζε ούτε η μάνα τους. Και εν τοιαύτη περιπτώσει γιατί ακυρώθηκαν μόνο οι τρεις και όχι και οι δέκα.
Των υπόλοιπων δεν ήταν αρχηγός ο Κασιδιάρης; Κατά τα άλλα, η ” δικαιοσύνη” και τα σαπρόφυτα του φαύλου μεταπολιτευτικού συστήματος σέβονται τη λαϊκή ψήφο και την ελευθερία των επιλογών».

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι ωφελούμενοι του ΕΚΑΜΕ Αιγίου σε γεύμα αγάπης
ChatGPT 80s trend: Αυτό είναι το απόλυτο viral στα social και σας δίνουμε το prompt
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Οι Ακολουθίες του Τιμίου Σταυρού στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου
Όλα όσα ανακοίνωσε η TCL στην IFA 2026: INXTPAPER AMOLED κινητά, νέα tablets και Mini LED TV 10.000 nits
