Ποιος Πατρινός ήταν καλεσμένος στο πάρτι γενεθλιών του Γαβαλά στη Μύκονο – ΦΩΤΟ

Στη Μύκονο, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά μετά από χρόνια, επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλια του ο Λάκης Γαβαλάς.

Μύκονο

Στο αγαπημένο του νησί, τη Μύκονο, επέστρεψε ο Λάκης Γαβαλάς -μετά από χρόνια απουσίας, με αφορμή το πρώτο φυσικό κατάστημα του νέου του brand- για να γιορτάσει παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους τα 71α του γενέθλια.

Μύκονο

Ο Λάκης Γαβαλάς στο party γενεθλίων του

Το βράδυ της Κυριακής 6/08/2023, ο σχεδιαστής μόδας επισκέφθηκε το εστιατόριο του επίσης εορτάζοντα Σωτήρη Κοντιζά με κοντινούς του ανθρώπους, ανάμεσά τους οι: Ελενα Γαλυφά, Υβόννη Ντόστα, Μελίνα Κάππη, Ανδρέας και Ζέλα Χριστοδουλίδη κ.ά., οι οποίοι ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τη βραδιά.

Μύκονο

Λ.Γαβαλάς, Ε.Γαλύφα, Υ.Ντόστα, Π.Παπαγιαννόπουλος

Ντυμένος στα λευκά, με ευφάνταστα κοσμήματα και αξεσουάρ, ο εορτάζων χόρεψε και διασκέδασε με την ψυχή του μέχρι αργά. Απο το πλευρό του φυσικά δεν έλειψε ο στενός φίλος και συνεργάτης του εκκεντρικού δημιουργού, Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος. Το πατρινό μοντέλο, με την πολυετή καριέρα, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά με μεγάλη επιτυχία στο νησί των ανέμων!

Μύκονο

Ο σχεδιαστής με τους εκλεκτούς καλεσμένους του