Πολέμιος του βαθέος κράτους, στην πραγματικότητα υπηρέτης του

Του Γιώργου Κυριακόπουλου, Υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Είναι η πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά που ένας πρωθυπουργός εξαγγέλλει την προκήρυξη εκλογών μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, αντί να ακολουθήσει την προβλεπόμενη θεσμική διαδικασία!

Στην απέλπιδα προσπάθεια του να εξωραΐσει τη βαριά πληγείσα εικόνα, τόσο του ίδιου όσο και της κυβέρνησής του, από την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να δώσει μια συνέντευξη με δήθεν ανθρώπινο πρόσωπο σε έναν πρώην πολιτικό, του οποίου το  πρώην κόμμα του απορροφήθηκε σχεδόν στο σύνολο του από τη Νέα Δημοκρατία!

Για μια ακόμα φορά, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε την επικοινωνία και όχι την ουσία. Σε μια τέτοια τραγική συγκυρία, προτεραιότητά του ήταν να δώσει μια στημένη συνέντευξη με φτηνά επικοινωνιακά κόλπα.

Οσες συνεντεύξεις, όμως, και να δώσει ο πρωθυπουργός της διακυβέρνησης των τεσσάρων τελευταίων ετών στα φιλικά του μέσα ενημέρωσης, δεν μπορεί να πείσει την κοινωνία ότι διορθώθηκε και πως φταίνε όλοι, εκτός από τον ίδιο και την κυβέρνησή του.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος τώρα εμφανίζεται ως πολέμιος του βαθέος κράτους, στην πραγματικότητα ήταν και είναι υπηρέτης του. Και αυτό καθώς σχεδίασε και εφάρμοσε την άλωση του κράτους από κομματικά στελέχη, ιδρύοντας μάλιστα και σχετική σχολή της Νέας Δημοκρατίας, το 2019, ενώ στελέχωσε τη δημόσια διοίκηση και με ακριβοπληρωμένα golden boys.

Συνεπώς, δεν πείθει πλέον κανέναν και οι δημοκρατικοί πολίτες θα του δώσουν σύντομα την απάντηση που του αρμόζει.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas Zanakis
Kostas Zanakis
2 μήνες πριν

Υπήρξε άλλος πρωθυπουργός που δεν φόραγε γραβάτα;
Υπήρξε άλλος πρωθυπουργός που διόρισε την καθηγήτρια του για τα γεμιστά της; (και όχι μόνο λένε οι κακές γλώσσες, αλλά άστο)
Υπήρξε υπουργός που διόρισε τον πατέρα του διοικητή στα λεωφορεία στη Σαλονίκη;
Και άλλες πολλές “πρωτιές”…
Επιτέλους, ξεπεράστε την αντιπολίτευση τύπου15μελούς Γυμνασίου και βάλετε ένα εποικοδομητικό λιθαράκι γι’ αυτόν το τόπο.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ