«Πόλεμος» για τα απορρίμματα του Μεσολογγίου – Στο Αστυνομικό Τμήμα ο Δήμαρχος
Η μεταφορά των σκουπιδιών και πάλι στην επικαιρότητα.
Χρόνια είναι τα προβλήματα με τον ΧΥΤΑ του Μεσολογγίου, προβλήματα που δεν έχουν λυθεί. Ο Δήμος Μεσολογγίου προσωρινά και έως την αποκατάσταση του δικού του ΧΥΤΑ μετέφερε τα απορρίμματα στην Πάλαιρο με τον σύνδεσμο διαχείρισης του ΧΥΤΑ να έχει βάλει προσωρινά «φρένο».
Η ενέργεια αυτή δεν άρεσε στους Μεσολογγίτες που ζητούν για λόγους δημόσιας υγείας να τηρηθεί το εντέλλεσθε του υπουργού Περιβάλλοντος, Κ. Σκρέκα ώστε ο ΧΥΤΑ Παλαίρου να συνεχίσει να δέχεται απορρίμματα, περίπου 12.000 τόνους, ποσότητα που θεωρείται επαρκής ως το τέλος του έτους. Υπενθυμίζεται ότι η Πάλαιρος έχει… βάλει πλάτη δύο φορές και προηγουμένως η Ναύπακτος ενώ από πλευράς Αγρινίου δεν έχει μεταφερθεί ούτε ένα κιλό!
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας όπου ζήτησε την άμεση εφαρμογή της απόφασης την οποία χαρακτήρισε αδήριτη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Ο Καλαβρυτινός παίκτης της Patras Stratego Team Δημήτρης Κοσμόπουλος στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ΦΩΤΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Η Κρήνη πλημμύρισε παραμύθια και χρώματα στην έναρξη του φεστιβάλ αφήγησης ΦΩΤΟ
Μικρές κόκκινες κουκκίδες στο δέρμα: Πότε είναι αθώες;
Mουσική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο στα Βαλιμίτικα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
