Πόλεμος στην Ουκρανία: 8 νεκροί από βομβαρδισμούς στο Λουγκάνσκ – Ήχησαν σειρήνες σε όλη τη χώρα
Οι σειρήνες του αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν σήμερα το πρωί σε όλη την Ουκρανία
Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 23 τραυματίστηκαν από τον βομβαρδισμό του ουκρανικού στρατού εναντίον της ελεγχόμενης από τη Ρωσία επαρχία Λουχάνσκ, στην ανατολική Ουκρανία, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο πηγή από τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.
Από τον βομβαρδισμό, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, καταστράφηκε κτίριο στο χωριό Λαντρατίβκα και κάποιοι άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί στα ερείπια, πρόσθεσε το TASS.
Υποστηριζόμενοι από τη Ρωσία αξιωματούχοι που εκπροσωπούν το Λουχάνσκ στο Κοινό Κέντρο Ελέγχου και Συντονισμού – ένα όργανο παρακολούθησης της εκεχειρίας που συστάθηκε για να ελέγχει την εκεχειρία μεταξύ των φιλορώσων Ουκρανών αυτονομιστών και των ουκρανικών δυνάμεων μετά το 2014- δήλωσαν ότι η Ουκρανία εκτόξευσε αμερικανικής κατασκευής πυραύλους HIMARS εναντίον του Λαντρατίβκα στις 04: 10 σήμερα τα ξημερώματα, τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας.
Ο επικεφαλής «της λαϊκής πολιτοφυλακής» του Λουχάνσκ έγραψε στον λογαριασμό του στο Telegram ότι υπάρχουν θύματα μεταξύ των αμάχων μετά τον βομβαρδισμό της πόλης Σβατόβε από τον ουκρανικό στρατό σήμερα το πρωί. Δεν έδωσε άλλες πληροφορίες για τον περιστατικό.
Ουκρανία: Σειρήνες του αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν σε όλη τη χώρα
Οι σειρήνες του αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν σήμερα το πρωί σε όλη την Ουκρανία, περιλαμβανομένης της πρωτεύουσας Κίεβο, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.
«Μην αγνοείτε τις σειρήνες του αντιαεροπορικού συναγερμού, παραμείνετε στα καταφύγια» έγραψε στο Telegram ο Κίριλο Τιμοσένκο, ο αναπληρωτής προσωπάρχης της ουκρανικής προεδρίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Η αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Λένα Αλμπάνη στην στο σπίτι του ποιητή Γιάννη Κουτσοχέρα ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
Τίμησαν την Παναγιά στην κορυφή του βράχου της Κέρτεζης ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
