Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο επικεφαλής της Wagner δήλωσε ότι οι μάχες στην Μπαχμούτ προκάλεσαν ζημιά στους μισθοφόρους

Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν τις αλλεπάλληλες επιθέσεις τους για να κυριεύσουν τις πόλεις Μπαχμούτ και Αβντιίβκα, στην ανατολική Ουκρανία, αλλά δεν σημειώνουν πρόοδο, ανακοίνωσε σήμερα το γενικό επιτελείο του ουκρανικού στρατού

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο επικεφαλής της Wagner δήλωσε ότι οι μάχες στην Μπαχμούτ προκάλεσαν ζημιά στους μισθοφόρους

Οι μάχες που μαίνονται για τον έλεγχο της πόλης Μπαχμούτ της Ουκρανίας έχουν ουσιαστικά καταστρέψει τον ουκρανικό στρατό αλλά προκάλεσαν μεγάλη ζημιά και στους μισθοφόρους της Βάγκνερ. Αυτό ανέφερε ο επικεφαλής της οργάνωσης των μισθοφόρων της Ρωσίας σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της οργάνωσης μισθοφόρων Βάγκνερ της Ρωσίας, ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, δήλωσε για την πόλη της Ουκρανίας ότι: «Η μάχη για το Μπαχμούτ σήμερα έχει ήδη καταστρέψει πρακτικά τον ουκρανικό στρατό, και δυστυχώς, έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη Βάγκνερ».

Αλλεπάλληλες μάχες

Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν τις αλλεπάλληλες επιθέσεις τους για να κυριεύσουν τις πόλεις Μπαχμούτ και Αβντιίβκα, στην ανατολική Ουκρανία, αλλά δεν σημειώνουν πρόοδο, ανακοίνωσε σήμερα το γενικό επιτελείο του ουκρανικού στρατού, ενώ αντίθετα φιλορώσος αξιωματούχος ανέφερε πως σημειώνεται προέλαση.

Αυτές οι δύο πόλεις, όπως και άλλες κοινότητες κατά μήκος της γραμμής του μετώπου στην περιφέρεια Ντονιέτσκ, έχουν μετατραπεί στο επίκεντρο των εχθροπραξιών το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το ουκρανικό γενικό επιτελείο.

«Ο εχθρός συνεχίζει την έφοδό του στην πόλη Μπαχμούτ. Όμως οι υπερασπιστές μας κρατούν θαρραλέα την πόλη, απωθούν πολυάριθμες επιθέσεις του εχθρού», διαβεβαίωσε το επιτελείο, κάνοντας λόγο για 57 επιθέσεις.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ