Πόλεμος στην Ουκρανία: Σκληρό βίντεο από τη στιγμή που Ρώσοι στρατιώτες συνθλίβονται από ουκρανικό πύραυλο

Στο βίντεο, μια ομάδα στρατιωτών της Ρωσίας, φαίνεται να περπατά ανυποψίαστη μέσα σε ένα μέρος γεμάτο νάρκες

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σκληρό βίντεο από τη στιγμή που Ρώσοι στρατιώτες συνθλίβονται από ουκρανικό πύραυλο

Μια τραγική στιγμή του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία κάνει τον γύρο του κόσμου, με μια ομάδα Ρώσων στρατιωτών να συνθλίβεται από Ουκρανούς που εκτοξεύουν πύραυλο εναντίον τους.

Στο βίντεο, μια ομάδα στρατιωτών της Ρωσίας, φαίνεται να περπατά ανυποψίαστη μέσα σε ένα μέρος γεμάτο νάρκες. Οι στρατιώτες της Ουκρανίας – οι οποίοι είναι κρυμμένοι – εκτοξεύουν πυρά συνεχώς.

Ξαφνικά τα πυρά «σκάνε» πάνω σε δύο στρατιώτες και τους «εξαφανίζουν», αφήνοντας πίσω μόνο καπνούς. Μάλιστα, αφού χτυπήθηκαν οι δύο στρατιώτες από το «φονικό όπλο», δύο άλλοι στρατιώτες, έτρεξαν αμέσως πίσω, στο σημείο τη έκρηξης για να προσπαθήσουν να σώσουν τους συντρόφους τους.

Σύμφωνα με σχόλια στο Twitter το όπλο που χρησιμοποιήθηκε πιστεύεται ότι είναι ένας ουκρανικός αντιαρματικός εκτοξευόμενος πύραυλος, ο Stugna-P, με τους χρήστες να σοκάρονται από την ακρίβεια του χτυπήματος του όπλου.

Σύμφωνα μάλιστα  με την «Sun», το απίστευτο όπλο μπορεί να εντοπίσει και να διαπεράσει στόχους πάχους έως και 800 mm, καθιστώντας τους Ρώσους στρατιώτες εύκολο στόχο.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments