Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Λονδίνο αμφιβάλλει για την τήρηση οποιαδήποτε εκεχειρίας
«Είμαι πολύ σκεπτικός αναφορικά με τις οποιασδήποτε διαβεβαιώσεις που κάνει ο πρόεδρος Πούτιν» δήλωσε ο Ράαμπ στο BBC την Κυριακή (6/3) σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Tην αμφιβολία της και τον σκεπτικισμό της σχετικά με τις οποιασδήποτε υποσχέσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν εκφράζει η Βρετανία μέσω του αναπληρωτή πρωθυπουργού Ντόμινικ Ράαμπ που ερωτήθηκε σχετικά με την γνώμη του για το αν θα μπορέσει να διατηρηθεί μία προσωρινή εκεχειρία σε τμήματα της Ουκρανίας.
«Είμαι πολύ σκεπτικός αναφορικά με τις οποιασδήποτε διαβεβαιώσεις που κάνει ο πρόεδρος Πούτιν» δήλωσε ο Ράαμπ στο BBC την Κυριακή (6/3) σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σήμερα Κυριακή το δημοτικό συμβούλιο της Μαριούπολης ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός από τις 10:00 έως τις 21:00 προκειμένου να απομακρυνθούν οι άμαχοι από την πόλη που βρίσκεται στο επίκεντρο των Ρώσων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Πως να φτιάξεις την ανάλυση και να μεγεθύνεις τις παλιές σου φωτογραφίες με AI
Ομορφες στιγμές καλοκαιριού στο Τρεχλό Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Avengers: Doomsday – «Η κόλαση λογοδοτεί σε εμένα» το νέο trailer αποκαλύπτει ένα νέο έπος
Προσφορά της Humanity Greece προς τους Εθελοντές Πυροσβέστες της Αχαΐας ΦΩΤΟ
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Gemini 3.7 Flash: Η Google ανεβάζει ταχύτητα στον ανταγωνισμό της AI
