Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξεκίνησε ο τρίτος κύκλος των διαπραγματεύσεων
Η ρωσική αντιπροσωπεία έφτασε στην πόλη Μπρεστ της Λευκορωσίας για συνομιλίες με Ουκρανούς διαπραγματευτές
Η Ρωσία και η Ουκρανία άρχισαν τις συνομιλίες στη Λευκορωσία, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Τα μέλη της ουκρανικής αντιπροσωπείας έφτασαν πριν από σαράντα λεπτά περίπου στην Λευκορωσία για έναν τρίτο γύρο διαπραγματεύσεων με την Ρωσία, εν μέσω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία μετέδωσε πριν το λευκορωσικό πρακτορείο ειδήσεων Belta.
⚡️⚡️⚡️Момент прибытия украинской делегации на переговоры с Россией
Как и ранее, украинская делегация прибыла в Беларусь с польской стороны. pic.twitter.com/X9Kt37b4YQ
— БЕЛТА (@beltanews) March 7, 2022
Η ρωσική αντιπροσωπεία έφτασε στην πόλη Μπρεστ της Λευκορωσίας για συνομιλίες με Ουκρανούς διαπραγματευτές, αναφορικά με τον τερματισμό των εχθροπραξιών, ανέφερε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA που επικαλέστηκε την ηλεκτρονική σελίδα ιχνηλάτησης πτήσεων αεροσκαφών Flightradar.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Ria, οι δημοσιογράφοι δεν επιτρέπονται στον χώρο όπου θα διεξαχθούν οι συνομιλίες, και η περιοχή φυλάσσεται από τον λευκορωσικό στρατό.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Emmy 2026: Σάρωσαν τα Widow’s Bay και The Pitt τι άφησαν πίσω τους τα φετινά βραβεία
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Ο Μίλτος Πασχαλίδης live στην Πάτρα
Viral η οδοντόβουρτσα της Dyson των 500 ευρώ με φωτογράφο να την κάνει κάμερα
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
