Πολιτική Ακαδημία της ΝΔ στην Πάτρα

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης βρέθηκε στην Πάτρα για να συμμετάσχει στο Περιφερειακό Συνέδριο της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Πολιτική Ακαδημία της ΝΔ στην Πάτρα

Τη λειτουργία Πολιτικής Ακαδημίας για στελέχη της ΝΔ από τη Δυτική Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα εξήγγειλε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Παύλος Μαρινάκης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της παράταξης.

Μιλώντας στα μέλη της ΔΕΕΠ Αχαΐας, τους προέδρους των Τοπικών Οργανώσεων, τομεάρχες και εθελοντές, επισήμανε ότι η λειτουργία της Πολιτικής Ακαδημίας θα συμβάλει προώθηση και ανάδειξη του μεταρρυθμιστικού έργου της Κυβέρνησης.

«Για πρώτη φορά, αυτά που εξαγγέλλονται είναι συνεπή με αυτά που γίνονται, ίσως και περισσότερα. Προσκαλώ όλους σας, που αποτελείτε τη φωνή και τη δύναμη της ΝΔ, να πείτε την αλήθεια σ’ αυτούς που μας ψήφισαν και σ΄ αυτούς που δε μας ψήφισαν. Παρά τις πρωτοφανείς διαδοχικές κρίσεις, που είχαν κι έχουν επίπτωση στην οικονομία και την κοινωνία, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, κατάφερε να δικαιώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, να στηρίξει οικονομία, επιχειρήσεις και τους πιο ευάλωτους, παράλληλα να προχωρήσει σημαντικές μεταρρυθμίσεις, που πήγαν την Ελλάδα αρκετά βήματα μπροστά. Πορεύτηκε με υπευθυνότητα, με μέτρο, νηφαλιότητα και πνεύμα συνεννόησης. Οδήγησε τις δυνάμεις του λαϊκισμού και του διχασμού, στο περιθώριο. Όμως, δεν είναι ώρα για εφησυχασμό. Εξακολουθούμε να κινούμαστε σε ένα αντίξοο παγκόσμιο περιβάλλον. Και η κοινωνία εξακολουθεί να βιώνει δυσκολίες» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω στο 2012 και στο 2015. Αυτό που ζητούν οι πολίτες είναι σταθερότητα, ασφάλεια και προοπτική. Είμαστε εμείς που μπορούμε να εγγυηθούμε ένα σταθερό και καλύτερο μέλλον, που μπορούμε να εγγυηθούμε την εθνική ασφάλεια και ανεξαρτησία, να διασφαλίσουμε το εθνικό συμφέρον, με υπεύθυνες γεωπολιτικές επιλογές. Συνεχίζουμε, να δίνουμε τη μάχη κατά του λαϊκισμού». Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments