Πολιτικοί, αθλητές και επιχειρηματίες οι δήθεν πελάτες του «ψευτογιατρού» – Νέες αποκαλύψεις, τι λέει η κόρη 58χρονου θύματος

Όλα όσα είπε η κόρη ενός 58χρονου θύματος του ψευτογιατρού, το οποίο δυσρτυχώς κατέληξε..
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Επίκληση σε διάσημα πρόσωπα από το διεθνές καλλιτεχνικό, πολιτικό και αθλητικό στερέωμα, που δήθεν χρησιμοποίησαν την προτεινόμενη θεραπεία για την αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας, έκαναν ο 66χρονος Έλληνας ψευτογιατρός και ο 72χρονος Γερμανός συνεργός του, που κατηγορούνται για απάτη σε βάρος τουλάχιστον 15 ασθενών.

«Έλεγε ότι ήταν προσωπικός γιατρός του Μητσοτάκη. Δεν τον γνωρίζαμε απόλυτα, αλλά φαινόταν ένας άνθρωπος που ήταν καλά παρότι μεγάλος σε ηλικία».

Όσοι κατάφεραν να γλυτώσουν από την δράση του και να ξεσκεπάσουν την απάτη εις βάρος τους, δέχτηκαν απειλές μέχρι και για τη ζωή τους όταν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον 66χρονο.

«Άρχισα να το ψάχνω περισσότερο, άρχισα να βλέπω πράγματα και θάματα κι εγώ ο ίδιος διαπίστωσα ότι είναι απάτη. Μάλιστα, τον έφερα σε δύσκολη θέση, ήρθε στο σπίτι μου και μου έβαλε κάποια χρήματα στην τράπεζα αλλά μετά εξαφανίστηκε. Εγώ δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα τότε. Μάλιστα, άλλαξα και το τηλέφωνό μου. Ότι ‘να τον αφήσω ήσυχο γιατί θα με βρουν στα θυμαράκια’», λέει θύμα στο MEGA.

«Του δώσαμε 30.000 ευρώ»

Αποκλειαστικά στο «LIVE NEWS» και στον Νίκο νΕυαγγελάτο, μίλησε η Ειρήνη Βουράκη, η κόρη ενός θύματος του γιατρού «μαϊμού», που εξαπατούσε τα θύματά του.

Ο πατέρας της κ. Βουράκη έπασχε από ALS και ο γιατρός του πρότεινε να σταματήσει τη θεραπεία του ώστε να ξεκινήσει θεραπεία βλαστοκυττάρων.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, 58 ετών, μέσω ενός γνωστού γνώρισε τον γιατρό και του υποσχέθηκε πως θα τον κάνει καλά μέσω μιας θεραπείας με βλαστοκύτταρα. Ο πατέρας μου έπασχε από την νόσο του κατωτέρου κινητικού νευρώνα, γνωστό ως ALS και επειδή είχαμε πάει σε πάρα πολλούς γιατρούς, θεώρησε πως έπρεπε μνα δοκιμάσει και αυτό».

«Του είπε πως είχε πολλούς πελάτες επώνυμους, όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Του έλεγε πως πρέπει να σταματήσει τη θεραπεία του για να συνεχίσει με τη δική του αγωγή. Και ενώ του είχε πει πως σε έξι μήνες θα δει διαφορά, δεν είδε ποτέ, χειροτέρευε μέρα με τη μέρα.Έδωσε τους κόπους μιας ζωής για να γίνει καλά αλλά δεν έγινε τίποτα. Του δώσαμε κοντά στα 30.000 ευρώ, άλλα στο χέρι άλλα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ώστε να μη φαίνονται όλα»., ανέφερε η κόρη του θύματος.

Όταν διαπίστωσαν πως οι νέες θεραπείες δεν λέιτουργούν, ζήτησαν τα χρήματα πίσω αλλά εκείνος δεν τους σήκωνε το τηλέφωνο.

«Στο διάστημα των έξι μηνών, συναντήθηκαν περίπου 4 -5 φορές αλλά τα σκευάσματα τα έστελνε με courier. Όταν είδαμε πως ο μπαμπάς μου δεν γινόταν καλά τον πήρε τηλέφωνο και απαίτησε τα χρήματά του πίσω και του είπε πως θα τον καταγγείλει. Εκείνος του έκλεινε το τηλέφωνο, δεν το σήκωνε και του έλεγε, πήγαινέ με όπου θέλεις. Η γνωριμία τους ήταν το 2009 και ο πατέρας μου απεβίωσε το 2011. Δεν είναι εύκολο για εμάς αλλά μόνο για τη δικαίωση στη μνήμη του, αυτός ο άνθρωπος πρέπει να τιμωρηθεί».

 

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments