Πολλά παράπονα για τα ΑΤΜ στον Αστακό

Απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε για τους πολλούς μόνιμους κατοίκους, μόνιμους, ετεροδημότες αλλά και πολλούς επισκέπτες του Αστακού και γενικότερα του δήμου, όταν τα ΑΤΜ δεν έχουν τροφοδοτηθεί με μετρητά

αστακος

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει την κατάσταση με την πλημμελή τροφοδοσία των ΑΤΜ με μετρητά στον Αστακό ο δήμος Ξηρομέρου. Συγκεκριμένα, απέστειλε και επιστολή διαμαρτυρίας προς τις διοικήσεις των Τραπεζών Εθνικής και Πειραιώς, έπειτα από παράπονα για τα μηχανήματα των ΑΤΜ και την αντιμετώπιση του προβλήματος. Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στην Ελληνική Ενωση Τραπεζών και γίνεται λόγος για απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε για τους πολλούς μόνιμους κατοίκους, μόνιμους, ετεροδημότες αλλά και πολλούς επισκέπτες του Αστακού και γενικότερα του δήμου, όταν τα ΑΤΜ δεν έχουν τροφοδοτηθεί με μετρητά. Μάλιστα, ο δήμος είναι ιδιαίτερα αιχμηρός με τις συγκεκριμένες τράπεζες χαρακτηρίζοντας υπόλογες και πολλαπλά εκτεθειμένες με αυτή την στάση τους. Το γεγονός αυτό ήρθε μετά και τις πρόσφατες αποφάσεις των διοικήσεων των τραπεζών για κλείσιμο των υποκαταστημάτων στα όρια του δήμου Ξηρομέρου και έτσι αποκλειστικά η εξυπηρέτηση γίνεται από τις Αυτόματες Ταμειολογιστικές Μηχανές. Σημειώνεται ακόμη πως τα φαινόμενα παρατηρούνται ιδιαίτερα σε περιόδους αυξημένης επισκεψιμότητας λόγω τουριστικής περιόδου.

Επίτιμοι δημότες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και οι Ολυμπιονίκες Κοζομπόλη και Δήμας

Ο δήμος Ξηρομέρου ανακήρυξε επίτιμους δημότες Ξηρομέρου, έπειτα από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμο και τους Ολυμπιονίκες Βούλα Κοζομπόλη (πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αργυρή ολυμπιονίκη στην Υδατοσφαίριση) και τον Πύρρο Δήμα (αθλητή της άρσης βαρών με τρία χρυσά και ένα χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο). Αποδόθηκαν συγκεκριμένα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, τιμητικές πλακέτες αναμνηστικά δώρα και πάπυροι ενώ υπήρχε δέσμευση για την ευρύτερη συνεργασία του δήμου τόσο με την Αρχιεπισκοπή όσο και με τους Ολυμπιονίκες. Στην εκδήλωση δεν παρευρέθηκε λόγω προσωπικού θέματος ο Αρχιεπίσκοπος και για αυτό προγραμματίστηκε επίσκεψη του δημάρχου Ξηρομέρου στην Αρχιεπισκοπή, για την απόδοση του Χρυσού Κλειδιού της πόλης του Αστακού. Συμμετείχε στην εκδήλωση ο Θεοφιλέστατος Αγιος Θαυμακού, Ιάκωβος, εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

12 Αντιγραφή
received 4355000644586265
IMG 1327
20210920 ΑΙΤΩΛΙΚΟ 1