Πολύεδρο: Ένα εικαστικό Σάββατο για μικρούς και μεγάλους
Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στο Πολύεδρο
Στις καθιερωμένες εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά που διοργανώνει το Πολύεδρο, το Σαββάτο 22 Νοεμβρίου, 10:30 με 12:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο «Με ένα βιβλίο ονειρεύομαι και ταξιδεύω».
Ξενάγηση στην έκθεση Κολοφώνες, η μνήμη της τελευταίας σελίδας, του Γιάννη Μαμάη, θα κάνει ο ίδιος, το Σάββατο 12 το μεσημέρι. Τα εγκαίνια της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι 13 Δεκεμβρίου.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει Μεσημεριανό workshop για ενήλικες, με μολύβι και κάρβουνο, 1 με 4 το μεσημέρι. Με κάθε κούπα καφέ ή ποτήρι κρασί, σερβίρουμε ένα φύλλο χαρτί, μολύβι ή κάρβουνο, για να σχεδιάσουμε και να ζωγραφίσουμε, με προτεινόμενο θέμα την απεικόνιση του κήπου, με ή χωρίς βροχή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Ομορφιά & Περιποίηση: Τι αποκαλύπτουν οι ειδικοί για τη χρήση της κλασικής Nivea σε πρόσωπο και μαλλιά
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πετροχωρίου ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
