Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας: Aπό τις 10 Δεκεμβρίου η διάθεση προσκλήσεων για τις Χριστουγεννιάτικες συναυλίες

Οι δυο συναυλίες «Χριστούγεννα με την Πολυφωνική», θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 21 και την Παρασκευή 23/12/2022, στο Θέατρο Royal, στην Πάτρα.

Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας

Άρχισε η διάθεση (για τα μέλη του Οργανισμού) των αριθμημένων προσκλήσεων, για τις δύο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες, με τον γενικό τίτλο: «Χριστούγεννα με την Πολυφωνική», που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 21 και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Θέατρο Royal, στις 8.30 το βράδυ (ακριβώς), με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο των 20 χρόνων της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών.

Συμμετέχουν 300 ερμηνευτές από τα τμήματα του Οργανισμού: Προπαιδική Χορωδία, Παιδική Χορωδία, Νεανική Χορωδία, Μικτή Χορωδία, Βυζαντινός Χορός, Γ.Φ.Σ. «Εμμέλεια», Φιλαρμονική Ορχήστρα, Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής «Ηλιοδωρία» αλλά και σχήματα του Ωδείου της «Πολυφωνικής», που θα παρουσιάσουν μία πανδαισία Χριστουγεννιάτικης οργανικής, φωνητικής και χορωδιακής μουσικής από όλον τον κόσμο και με προσκαλεσμένες, την Χορωδία Bel Cantes του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας και την «Ακαδημία Χορού/Dance» της Ελένης Μπαλαφούτη. Τηλεοπτική παραγωγή: ΙΟΝΙΑΝ TV.

Η διάθεση των αριθμημένων προσκλήσεων για το κοινό θα αρχίσει την 10η Δεκεμβρίου. Πληροφορίες, γραφεία Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679, www.polyphonikipatras.gr

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments